MESAJE de DOR pentru cei plecati dintre noi. Mesaje de dor pentru cei care nu mai sunt.

Trimiteți un comentariu
Colectie de mesaje de dor pentru cei plecati dintre noi, mesaje de dor si doliu pentru cei care nu mai sunt din pacate, mesaje de dor care te fac sa plangi.

Aceste mesaje si texte speram ca sunt utile si celor care au nevoie si cauta mesaje de dor pentru o persoana care a murit, mesaje de doliu pentru cei decedati.

1) Primeşte condoleanţele noastre sincere în acest moment dureros, Rugăciunile mele sunt alături de familia ta, Ne gândim la tine în acest moment dificil, Dumnezeu să vă ofere mângâiere în cel mai dureros moment.

2) Primeşte condoleanţele noastre sincere în acest moment dureros. Dumnezeu să vă ofere mângâiere în cel mai dureros moment.
mesaje de dor si doliu pentru cei care nu mai sunt printre noi

3) Am aflat cu durere în suflet de trecerea soţului tău în lumea celor drepţi. După atâţia ani Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat de dragoste şi dăruire. Sincere condoleanţe!

4) Omul meu minunat, mă doare sufletul când mă gândesc că nu mai ești printre noi, printre oamenii care te iubesc, lângă mine mai ales. Te rog eu să fii bine, să nu-ți fie teamă și să ai grijă de noi de acolo de sus!

5) Cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

6) S-a stins un Luceafăr de pe pământ pentru a străluci acolo sus în eternitate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

7) Când timpul este pe sfârşite şi o fiinţă dragă ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului care rămâne în urma ei. Sincere condoleanţe!

8) Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa pentru noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te ierte!

9) Fie ca sufletul lui  să călătorească în Lumină și cu Lumină, acolo unde, fiecare vom ajunge cândva!

10) A fost un om minunat si va ramane mereu in sufletele noastre. Dumnezeu sa va dea putere si sa va ofere mangaiere in acest moment dureros. Va imbratisam cu drag!

11) Chipul tau blând a rămas in imaginea mea.Te-ai retras in lumea celor drepți si buni suflet bun ce ai fost... Dumenezeu sa iti vegheze somnul de veci!


Trimiteți un comentariu