Treceți la conținutul principal

MESAJE de dragoste si SUPARARE pentru El. Mesaje de suparare pentru iubit.

Cateva mesaje de suparare si dezamagire pentru iubit, mesaje de suparare pentru persoana iubita de care s-ar putea sa ai nevoie uneori atunci cand viata te mai zgaltie un pic.

Mesaje suparare tristete, mesaje de suparare din dragoste pentru iubit care pot fi la fel de bine si cuvinte de despartire si regret care iti inteleg durerea.

* Nu părăsi niciodată pe cel pe care-l iubeşti pentru altul care-ţi place, pentru că cel care-ţi place te va părăsi pentru cel pe care-l iubeşte!

mesaje pentru iubitul meu de dragoste si suparare


* Când soarta îmi va spune să părăsesc pământul, când oameni fără milă îmi vor săpa mormântul, când zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita…

* O  să te păstrez cu zâmbetul ăla copilăresc despre care spuneai că îmi înfrumusețează chipul și care atât de mult îți plăcea. Te-am pierdut deja, nu vreau să te mai pierd încă o dată.

* Am visat prea mult ce nu trebuia…am vrut prea mult ce nu trebuia…acum toţi sunt fericiţi…..iar eu plâng printre zâmbete şi râsete…

* O despărtire este ca o oglindă spartă. Mai bine o abandonezi decât să te răneşti încercând să o repari.

* Durerea ce în suflet o port, nu pot s-o mai suport, în lacrimi mă topesc în lacrimi mă trezesc… de ce oare TE IUBESC?

* Uneori imi doresc sa fiu din nou copil: genunchii juliti se vindeca mai usor decat o inima franta.

* Mi se pare atât de trist că trebuie să mă rog să scap de iubirea pe care o port celui care a însemnat fericirea supremă pentru mine.

* De ce ai ales să mă minţi când puteai să îmi zici totul în faţă, de ce ai ales să îmi răneşti sufletul, când eu ţineam la tine. Am avut încredere că timpul se va scurge printre noi dar de fapt se scurge pe obrajii mei!

* Mă doare când respir, când clipesc, când dorm. Nu te mai vreau. Dacă pleci, vreau să dispari ca și cum nu ai existat niciodată.

* În zilele în care plâng, nu mă gândesc decât la ce va fi… lacrimile nu mai au nicio valoare, când soarele apune… deşi eu plâng într-una noaptea…

* Inima imi bate puternic atunci cand ma gandesc la tine, dar acum bate de frica, de frica pentru ceea ce putea sa i se intample, sa se rupa in bucati, sa cada pe jos in mii de cioburi, o oglinda sa sufletului tau, rece si impasibil la durerea mea.

Dacă trebuie să ne despărțim, dăruiește-mi doar un singur cuvânt bun la care să mă gândesc și mulțumește-mă cu el în vreme ce inima mi se frânge!!!

* Orice revenire e, probabil, o iluzie, chiar dacă o dorim cu tot dinadinsul. Nu mergem decât înainte.

Aceasta a fost mica noastra selectie de mesaje mesaje de dragoste si suparare pentru el pentru prietenu, iubitul sau sotul tau!!!
MAI POTI CITI