Treceți la conținutul principal

URĂRI Sf Andrei si Andreea. MESAJE Felicitări de Sf Andrei imagini.

Urări de Sf Andrei pentru prieteni, urări de sf Andrei haioase, urări de sf Andrei pt. copii, urări de Sf Andrei pentru copii, urări de sf Andrei copii, urări de sf Andrei si Andreea, urări frumoase de sf Andrei și mesaje de sf Andrei si Andreea


Dincolo de tradiții si obiceiurile de Sf. Andrei, de numele care se sărbătoresc de Sf. Andrei la mare căutare sunt mesajele si urârile de felicitare pentru serbătoarea Sf Andrei.

Așadar sa vedem câteva mesaje alese de felicitări de Sf Andrei bune de trimis si pentru Andreea, mesaje prin care sa faci urări onomastice de la La Multi Ani celor dragi care își sărbătoresc ziua numelui pe 30 noiembrie.

♦ Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!
felicitari de sf andrei si andreea imagini

♦ Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!

♦ La mulți ani Andreea!!! Iți doresc tot ce iți dorești si toate visele tale sa devina realitate!

♦ Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

♦ Andreea/Andrei iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”

♦ Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorule!

♦ Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopoțelului de Crăciun si la fel de frumoasa precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

♦ Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească! La multi ani Andrei/ Andreea!

♦ La mulți ani, dragă Andreea/Andrei! Să ai parte de împliniri, iar viața să îți fie o încântare!

♦ Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.

* E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua ta! La Mulți Ani, Andrei!
MAI POTI CITI