Mesaje Sf Gavril si Mihail, urari la multi ani de Sfantul Gabriel

Colectie mesaje Sf Gabriel, mesaje de sfantul Gabriel frumoase, mesaje sf Gavril si Mihail amuzante, mesaje la multi ani Sf Gabriel, urari de Sfantul Gabriel pentru iubit

Nu ezitați să le faceți o bucurie cu un simplu mesaj. Vă oferim mai jos o listă. Nu trebuie decât să preluați un mesaj, să îl personalizați și să îl trimiteți. 

a) Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Gavril, al cărui numei îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.

b) La mulţi ani Mihaela, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!
mesaje de sfantul Gabriel frumoase si amuzant de haioase

c) Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

d) Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă… La Mulţi Ani!

e) De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Gabriela!

f) Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Mihail, al cărui numei îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată.

g) Îmi luminezi întreaga zi cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunatatea și felul tău frumos de a fi. Aș vrea să îmi fi aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Sfântului Mihail.

h) Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

i) La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele! Sănătate şi numai bucurii!

j) Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Gabriel cât mai frumoasă!

k) O prietenie sincera, inseamna intotdeauna o legatura intre oamenii cu aceleasi principii, aceleasi idealuri, aceleasi bucurii, aceleasi lacrimi. O prietenie sincera este o binecuvantare pentru fiecare din noi, iar prietenia mea cu tine, este o prietenie sincera, ca un talisman aducator de noroc.

l) Deşi nu ai multe clase Gabriela, tu ai a vieţii scoală, iar cine nu te ştie pe tine, e clar, nu are cultură generală!

m) Este minunat să ştii că cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e şi mai minunat să ştii că există cineva care nu-ţi uită niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani Mihaela!

n) Hai noroc şi voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!
noriel.ro