Treceți la conținutul principal

MIHAELA Bilic BIOGRAFIE: CV impresionant de nutritionist pentru care sanatatea are gust

WIKI: Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciati si cautati nutritionisti. Dovada stau si numeroasele topicuri de pe forumuri legate de subiecte precum: Mihaela Bilic inaltime greutate, Mihaela Bilic blog, Mihaela Bilic bibliografie sau Mihaela Bilic Curriculum Vitae etc.

Biografie Dr. Mihaela Bilic extrasa din CV-ul sau:

Data şi locul naşterii: 26 mai 1970, Câmpina

Starea civilă: necăsătorită

Studiile şi cariera:

A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti, în anul 1996.
mihaela bilic biografie varsta casatorita
Dr. Bilic si-a efectuat rezidenţiatul în cadrul Secţiei de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, devenind medic specialist în 2002.

Din anul 2008 este Mihaela Bilic este medic primar în specialitatea diabet, nutriţie şi boli metabolice.

În anul 2013 a efectuat un master în psihonutriţie la Paris, dobândind o cunoaştere aprofundată privind modul în care nutriţia şi neurobiochimia ne afectează emoţiile şi comportamentul faţă de alimente.

Dr. Bilic este autoarea volumelor de nutriţie „Trăiesc, deci mă abţin“ (2007), bestseller vândut în peste 100.000 de exemplare, şi „Sănătatea are gust“ (2011), o carte de nutriţie dedicata întreagii familiei.

Biografia persoanala Dr. Mihaela Bilic

A avut o relaţie de 13 ani,  în care nu fost căsătorita, dar a fost mai solidă şi mai puternică decât orice căsătorie.

Şi la capitolul relaţii a descoperit multe lucruri, nebeneficiind de niciun fel de educaţie şi nici de deschidere la acest capitol.

Dr. Bilic spune ca a trăit cu impresia că relaţiile se construiesc şi-a greşit.

Căsnicia, aşa cum este ea văzută în România, din punctul ei de vedere, nu este satisfăcătoare. Şi-atunci a trebuit să redefinesc inclusiv noţiunea asta prin prisma simţirilor ei.

A văzut că e foarte greu să găseşti oameni care chiar au o relaţie reală. Şi-atunci, în idealismul sau, si-a spus: „N-o să fiu într-o relaţie decât în momentul în care ea există cu adevărat“.

Mihalea Bilic a văzut că nu rămâne însărcinată pe perioada unui an, apoi a zis că poate e ceva în neregulă, a făcut nişte analize şi i s-au dat diagnostice diferite.

A făcut şi o încercare de fertilizare in vitro, nu a reuşit şi apoi nu a mai continuat. A luat-o ca pe ceva care nu e obligatoriu şi nu a făcut din asta o obsesie.

În continuare Mihaela Bilic nu considera că ar fi o nerealizare din partea sa. Nu are niciun fel de regret. Nu are copii.

Si incheiem aceasta scurta biografie Dr. Mihaela Bilic prin va dezvalui unul dintre secretele sale privind o dieta alimentara eficienta care sa va ajute sa scapati de burta:

Eliminaţi din meniul zilnic preparatele ”grele”. La această categorie intră preparatele gătite în mod tradiţional, cele care au multă grăsime şi conţin carne tocată.

Printre aceste preparate se numără salata de boeuf, sarmale, şniţel, chiftele, sosuri cu smântână.

Atunci când vreţi să scăpaţi de stratul adipos din jurul burţii trebuie să optaţi pentru variante dietetice: grătar sau cuptor, carne salbă, sos tomat, condimente şi ierburi aromatice!

Eliminati din alimentatie alimentele care au calorii multe concentrate într-un volum mic, aşa cum este cazul mezelurilor, a caşcavalului, margarina, dulciurile şi fastfood-ul, care trebuie înlocuite cu produse care au densitate calorică mică şi volum mare: carnea slabă, peştele, laptele, iaurtul, fructele şi legumele.
MAI POTI CITI
answear.ro