MISS IRINA biografia. Cancan monden misterios cu Raffaello

Wiki monden: Miss Irina si Raffaello cancan-ul momentului pe www spynews ro

Irina care conform biografiei este un fotomodel de succes, se afla intr-o stare de confuzie mentala accentuata, după ce i s-a întâmplat intr-o duminică seara.

Miss Irina crede că ar fi fost abuzată și că cineva i-ar fi pus ceva în pahar.

Altfel nu-şi poate explica de ce nu mai ţine minte nimic din ce s-a întâmplat şi nici de ce s-a trezit singură, într-o casă în care nu mai fusese niciodată!

Potrivit wiki-ului, Miss Irina este un fotomodel de succes, care s-a stabilit în București acum un an, împreună cu prietena ei, Ema.
miss irina biografia unui cancan monden

Irina si Ema au ieșit să se distreze intr-o sâmbătă seară, într-un club din Capitală. Seara a început la restaurant, unde Irina s-a întâlnit cu mai mulți prieteni, apoi au plecat în club.

Apoi, si de aici incepe filmul horror, miss Irina spune ca s-a trezit duminică dimineață într-un apartament necunoscut în centrul capitalei.

Miss Irina s-a trezit dezbrăcată și nu-si aminteste cum am ajuns acolo!

Miss Irina este de parere ca cineva i-ar fi pus ceva în pahar.

Cert este că, a doua zi, Irina s-a trezit într-un apartament care nu era al ei. A încercat, disperată, să ia legătura cu prietena ei.

Ba chiar i-a şi trimis un filmuleț cu ce a găsit în locuință. Celebra miss este hotărâtă să faca tot ceea ce ii sta in putinta ca să afle adevărul! Chiar dacă acest  adevar ar putea fi dureros pentru ea.

Raffaello a venit la detectorul de minciuni, cu aceeași mașină cu care a dus-o pe miss Irina la apartamentul său, după ce a găsit-o în zona de cluburi din Centrul Capitalei, weekendul trecut.

Raffaello a răspuns hotărât și cu voce tare la toate întrebările!

Raffaello a răspuns negativ la cele patru întrebări care i-au fost puse.

Rezultatul testului poligraf a fost deschis în platoul Acces Diresct, iar acesta afirmă că tânărul a spus adevărul.