Treceți la conținutul principal

MISTERELE din Bucegi mistere neelucidate la granitele cunoasterii nici de Departamentul Zero

Ati auzit de misterele muntilor Bucegi ciudatenii, dar despre orasul subteran din Bucegi, ori despre intrarea in tunelul din Bucegi ca sau nu ma zicem de departamentul zero Bucegi care se ocupa de baza extraterestra....

Avem nevoie de mituri, iar ca si romani, misterele neelucidate, nerezolvate din Bucegi, mistere aflate la granitele cunoasterii suscita un viu interes manat poate si de o curiozitate cu accente patriotarde.

Misterele nerezolvate ale Bucegilor se refera in primul rand la faimosul si misteriosul „Secret din Bucegi” care a fost descoperit de un departament ultrasecret al fostei Securități, înființat de Nicolae Ceauşescu în 1968, ca urmare a unor fenomenele neobişnuite sesizate pe teritoriul României – „Departamentul Zero”.
misterele muntilor Bucegi ozn extraterestrii secrete

Una dintre ipotezele care suscită cel mai mult imaginaţia amatorilor de mistere din Bucegi este cea a existenţei unei reţele de galerii subterane în interiorul Bucegilor.

Teoriile merg de la o reţea care comunică pe sub pământ cu piramidele din Egipt până la existenţa unei baze secrete pe care nimeni nu ar trebui să le cunoască sau tuneluri construite de civilizaţii extraterestre care monitorizează atent tot ce se întâmplă pe pământ.

Dar secretul din Bucegi investigat de Departamentul Zero graviteaza in jurul alte intamplari miseterioase neelucidate.

Astfel, in 1981 2 fraţi alpinişti se antrenau escaladând o stâncă înaltă şi relativ izolată din masivul muntos, cu pereţi abrupţi.

Unul dintre ei a urcat până pe la trei sferturi din înălţimea stâncii, unde a observat nişte semne bizare săpate în piatră şi aproape erodate de timp.

Când a ajuns sus, pe platforma îngustă a stâncii, s-a aplecat şi a ridicat un obiect ciudat de culoare galbenă care semăna cu un lanţ, dar în clipa următoare a dispărut brusc sub privirea înmărmurită a fratelui său care se afla jos, la baza stâncii.

A fost alertată Miliţia, au fost anunţaţi părinţii, aflaţi la Brăila. Iniţial, autorităţile l-au bănuit, pe cel care i-a chemat, că le ascunde adevărul.

Însă tatăl fraţilor, fost alpinist, a escaladat şi el stânca, a ridicat obiectul, şi a dispărut instantaneu în faţa a mai mult de zece martori.

Au sosit imediat la faţa locului mai mulţi ofiţeri de Securitate de la Bucureşti, care au anunţat DZ în aceeaşi seară. Zona a fost izolată de o echipă militară pe o distanţă de o sută de metri în jurul stâncii.

Reprezentanţii unei alte Direcţii din Securitate s-au ocupat cu dezinformarea sătenilor şi liniştirea martorilor oculari.

Diverse teorii susţin că în zona Vârfului Omu se află aşa numitul „centru al Pământului“, locul unde s-ar face legătura între Cer şi Pământ.

Considerate „guri de rai“ în tradiţia românească, astfel de locuri alungă oboseala ca prin farmec, învăluiesc corpul uman în energii pozitive şi vindecă anumite boli. „Gura de Rai“ ar fi amplasată pe drumul dintre Cabana Omu spre Peştera.

Un loc similar a fost identificat şi pe o pantă pe platoul Bucegilor, din apropierea Sfinxului. Aceste locuri ar fi caracterizate de o anomalie magnetică atipică, zonă care are efecte benefice asupra organismului uman.

Sa numai vorbim despre ciudateniile din Valea Albă din Bucegi, acolo unde pasionaţii de mistere din România spun că este un loc încărcat de energii inexplicabile care resetează aparatele foto sau le declanşează din senin.

Alţi turişti care au ajuns în Valea Albă au relatat că s-au pomenit, dezorientaţi, în alte locuri, la kilometri distanţă. Legendele vorbesc despre un portal aflat în Valea Albă.

Una dintre cele mai cunoscute legende ale zonei vorbeşte despre un portal care ar exista în Valea Albă.

Localnici şi turişti au relatat despre faptul că au întâlnit în Valea Urlătorii, la kilometri distanţă, oameni complet dezorientaţi, care fie nu ştiau deloc unde se află, fie credeau că se află în alte locuri.

De altfel, în Buşteni circulă numeroase poveşti despre existenţa unor portaluri care leagă Valea Urlătorii de Valea Albă sau de Valea Cerbului.
MAI POTI CITI