MOL Romania www multibonus .ro catalog tuborg.ro Club Tuborg 2020 inscriere

Promoţia de iarnă Club Tuborg da tonul ofertelor de iarna www.multibonus.ro la care poti castiga 10 camere auto DVR Navitel R1000 se desfăşoară în perioada 1 noiembrie 2019 – 19 ianuarie 2020 în stațiile MOL România.

Promoţia Club Tuborg da tonul se adresează cliențior loiali care au card de fidelitate Mol Multibonus şi le oferă posibilitatea de a achiziţiona o navetă de 20 de sticle x 0.5L la un preţ special pentru a se bucura din plin de sezonul rece alături de cei dragi.

Oferta tuborg.ro Club Tuborg este disponibilă în stațiile MOL România cu un discount de 100% la folosirea a 2794 puncte MultiBonus (echivalentul în puncte al prețului maxim recomandat cu cod MultiBonus).
www tuborg ro introdu codul tuborg promotie benzinarie mol multibonus

Pentru a beneficia de oferta specială, primești din partea MultiBonus pe adresa de e-mail pe care ai oferit-o în momentul confirmării datelor, codul de acces pe care să îl menţionezi apoi în stațiile MOL România.

Odată obținut codul promoțional, tot ce trebuie să faci este să-l comunici în stațiile MOL România și vei primi pe loc oferta Tuborg la un preț redus.

În plus, utilizând codul promoțional Multibonus, intri automat în tragerile la sorți periodice pentru una dintre cele 10 camere auto DVR Navitel R1000.

Preţul special nu include sticlele, pe care trebuie să le achitati separat și nici navetele.