Monica Cadogan biografie de la CEO Vivre la investitor Imperiul Leilor.Protv.ro

Trimiteți un comentariu
Chiar daca nu stim inca cand incepe Imperiul Leilor 2020, cine sunt "leii", avem numele primului investitor: Monica Cadogan, CEO al companiei Vivre, cel mai mare brand de home-deco din sud-estul Europei.

Conform biografiei, Monica Cadogan, mama a 4 copii, reprezintă antreprenorul model care combină cu naturalețe rolul de mamă și cel de lider în afaceri.

Monica Cadogan despre ea că este un maratonist și are talentul de a demonstra că nimic nu e imposibil atunci când ai un plan și îți dorești cu adevărat să îl duci la capăt.

Televiziunea este o nouă provocare pentru Monica, pe care o acceptă cu brațele deschise.
monica cadogan biografia cv imperiul leilor.protv.ro

Interesele celor interesati de persoana Monicai Cadogan incep de la copii, Monica Cadogan CV, Monica Cadogan sot, Monica Cadogan varsta etc.

Din wiki-ul personal Monica Cadogan aflam ca părinţii ei au fost cadre didactice. La un moment data insa tatăl sa s-a apucat de afaceri când ea aveam 15 ani - si astfel i sa oferit o nouă perspectivă de care s-a simtit atrasa ca un magnet.

Prima firma a Monicai Cadogan a fost de consultanţă în management. Scria hârtii pentru proiecte europene, primării, pentru Ministerul Mediului.

Si-a dorit foarte mult un proiect în care să înfloreasca, să aplice tot ce a învăţat şi aşa s-a născut Vivre, de la o idee.

In cei 7 ani de la lansarea companiei VIVRE, Monica Cadogan a reușit să construiască un business de succes în nouă țări din sud-estul Europei, printre care se află Bulgaria, Ungaria, Croația și Polonia.

Ca si investitor in emisiunea Imperiul Leilor PRO TV, Monica Cadogan va urmări cu atenție și va investi în modelele de business care au potențial de a trece granițele țării, la fel cum a făcut și propria companie.

În emisiunea Imperiul Leilor, Monica va trebui să simtă potențialul ideilor de business și cea care o va convinge va primi finanțare din partea ei!

Însă nu numai concurenții vor simți tensiunea competiției, ci și cei care vor finanța ideile de business!


Trimiteți un comentariu