NICOLETA DRAGNE biografie wiki ispita din Casa LIKE a STAR. Cancan monden de la zodie la inaltime.

WIKI biografic. Nicoleta Dragne, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, se numără printre concurenții de la ”Like a Star”, noua emisiune de la Antena Stars, si a ajuns din noi în centrul atenției, dovada stand si cautarile dupa topic-uri precum: Nicoleta Dragne zodie, Nicoleta Dragne wikipedia, Nicoleta Dragne varsta, Nicoleta Dragne biografie, Nicoleta Dragne data nasterii, Nicoleta Dragne inaltime, Nicoleta Dragne copil etc.

Nicoleta Dragne, fosta ispită Insula Iubirii a intrat în casa Like a Star cu scopul de a câștiga marele premiu, iar ulterior să-și facă o carieră în televiziune, însă unul dintre concurenți o suspectează pe aceasta că rolul ei este în continuare de ispită și în competiția de la Antena Stars. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile.
nicoleta dragne biografie zodie inlatime

Din biografia de "ispita" de meserie a Nicoletei Dragne aflam ca in sezonul cu numărul trei al Insulei Iubirii, aceasta a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter, iar în sezonul 4 şi-a testat puterea de seducţie cu Ionuţ Gojman, bărbatul care a venit în Thailanda îndrăgostit de Mirela Baniaş.

Acum la show-ul Like a Star, Nicoleta Dragne și iubitul ei Tavi au avut parte de o ceartă în toată regula.

Iubitul Nicoletei Dragne este foarte gelos, iar ceilalți concurenți din casa „Like a star” profită din plin de acest lucru și nu ratează nicio ocazie să-l tachineze pe Tavi și să lanseze scenarii false, legate de Nicoleta Dragne și de comportamentul ei.

Nicoleta Dragne nu a stat mult pe gânduri și i-a spus iubitului sau că este mult prea imatur și nu ar trebui să creadă tot ce aude despre ea, din partea celorlalți concurenți din casa „Like a star”.

Cu toate acestea, lucrurile s-au calmat între cei doi și s-au împăcat. 

Într-un final, Tavi a înțeles că băieții din casa „Like a star” îi sabotează relația cu Nicoleta Dragne și a mărturisit că de acum încolo nu va mai crede asemenea bârfe lansate la adresa iubitei lui.
gradinasanatatii.ro