Pareri DOBY CURATARE COVOARE lana sau sintetice Bucuresti in conditii casnice

Trimiteți un comentariu
Sa ne facem o parere despre DOBY, curatatorie de covoare din Bucuresti la domiciliu, covoare de lana, covoare de matase, covoare de vascoza sau pufoase.

Parerea comentariilor despre curatoria de covoare DOBY din Bucuresti. spalatorie de covoare cu colectare si ridicare de la domiciliu:

a) Utilitatea serviciilor: 4,35 din 5

b) Functioneaza serviciile asa cum este descris: 4,30 din 5

d) Sunt serviciile usor de accesat: 4,25 din 5

e) Este serviciul de calitate buna: 4,30 din 5

f) Este serviciul orientat spre cineva ca mine: 4,20 din 5

g) Au avut altii o experienta buna cu serviciile de curatoaare ale covoarelor DOBY: 4,45 din 5
opinii recenzii spalatorie covoare la domiciliu bucuresti

CONTACT spalatoria de covoare Doby Bucuresti

Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 258A, Sector 4, Bucuresti

E-mail: comenzi@doby.ro

Telefon: 0761 727 485

La spalatoria de covoare DOBY din Bucuresti gasim un tarif general care se aplica indiferent de tipul covoarelor, fie ca sunt de lana sau sintetice, moderne sau traditionale, covoare cu fir lung sau cu fir scurt, toate sunt spalate la acelasi pret: 15 lei / mp.

Colectarea si livrarea covoarelor spalate este gratuita pe toata raza municipiului Bucuresti inclusiv zone limitrofe ce apartin administrativ de Ilfov.

Exista totusi o comanda minima de 6 mp. Se onoreaza si comenzi mai mici de covoare cu suprafata de 6 mp insa trebuie doar sa fiti de acord cu comanda minima de 90 lei.

Fie ca este vorba de 4 mp sau 6 mp, spalatoria de covoare DOBY Bucuresti onoreaza comanda cu placere.

Daca dumneavoastra considerati ca este eficient si ca suma de 90 lei se incadreaza in bugetul alocat spalarii covoarelor dvs. nu este nicio problema.

Comanda minima este de 90 lei (chiar daca nu aveti o suprafata cumulata de 6 MP).

In cazul comenzilor din afara Municipiului Bucuresti la spalatoria de covoare la domiciuliu DOBY se aplica in continuare taxa de transport de 40 lei, comanda minima devenind astfel 130 lei.

Desigur pentru situatii speciale se aplica o taxa de tratament in cuantum de 40 lei / mp . Aceasta poate creste in functie de numarul de covoare cu situatie speciala.

"Situatiile catel" sunt formele de contaminare cel mai des intalnite si pe care cei de la DOBY Bucuresti le rezolva in proportie de 90%.

Secretul acestora consta in spalarea cu apa din abundenta, clatirea puternica precum si solutiile speciale de spalare.

Un rezultat pozitiv depinde foarte mult de gravitatea contaminarii, timpul de expunere al covorului la "situatia catel", tipul covorului (de lana sau sintetic) sau modalitatea de tratare imediata a suprafetei contaminate.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu