Treceți la conținutul principal

Pareri forumuri Detergent capsule Persil Duo-Caps Color 42 spalari: Spala foarte bine si lasa un MIROS placut

Parerea comentariilor despre Detergent capsule Persil Duo-Caps Color Lavanda, 42 spalari de pe forumurile si grupurile de discutii cu topicuri despre capsule ariel sau persil, persil capsule universal, detergent capsule persil carrefour etc.

a) Utilitatea detergentului: 4,40 din 5

b) Functioneaza detergentul asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este detergentul usor de utilizat: 4,10 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,20  din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu capsulele de detergent Persil: 4,40 din 5
forum opinii recenzii Detergent capsule Persil Duo-Caps Color

Opiniile negative legate de capsulele de detergent Persil Duo-Caps cu Lavanda se refera la faptul ca nu se dizolva la spalari scurte ci doar la peste 40 grade.

Detergentul de rufe Persil Duo Caps cu Tehnologia de curatare in profunzime, contine o combinatie unica de ingredient active care actioneaza impotriva petelor dificile.

Detergentul Persil Duo Caps patrunde in profunzimea fibrelor pentru a indeparta chiar si reziduurile care raman prinse in interiorul tesaturii si care o deterioreaza in timp. Si astfel te poti bucura de curatenia si prospetima de lunga durata pe care o iubesti.

Detergentul capsule Persil Duo-Caps cu formula unica de ingrediente active ofera solutia completa pentru rufele tale.

Datorita tehnologiei bicamerale Duo Caps Color combina un agent activ de indepartare a petelor dificile cu formula Persil pentru stralucire, obtinandu-se o curatenie radianta cu un singur produs.

Persil Caps patrunde in profunzimea fibrelor pentru a indeparta pana si cele mai dificile pete.

Detergentul capsule Persil Duo cu Lavanda este puternic si eficient in indepartarea celor mai dificile pete si in acelasi timp delicat cu hainele.

Fiecare capsula de Persil Duo-Caps cu Lavanda contine o doza pre-stabilita de detergent. Nu este nevoie de masurare sau dozare, aceasta trebuie doar plasata in cuva masinii de spalat.

Fiecare capsula Persil indeparteaza petele puternice, dovedind eficienta impotriva petelor comune precum cele de iarba sau de lipici pe baza de apa.

Mod de utilizare capsule de detergent Persil Duo-Caps cu Lavanda

a) Introdu o singura capsula Duo-Caps pentru incarcari medii ale cuvei si doua pentru incarcari mai mari de 4-5 kg sau pentru masini de spalat ce au o capacitate mai mare de 6 kg.

b) Introduceti hainele in masina peste capsula.

c) Selecteaza programul si apasa butonul de start al masinii. Veti observa rezultate chiar si la 20°C.
MAI POTI CITI