Pareri forumuri TROTINETA electrica Airwheel Z5 Black, Viteza maxima 20km: motor puternic si silentios

Trimiteți un comentariu
Inainte de a ne face o parere despre TROTINETA electrica Airwheel Z5 Black, va spunem ca in Romania trotinetele electrice 50 km/h sau trotinetele electrice 85 km/h nu sunt legale. Asta pentru cei care cauta pe forumuri si pun intrebari despre viteza maxima a trotinetelor electrice.

Trotineta electrica Airwheel Z5 Black, Viteza max. 20km/ora, Baterie LG 162,8 Wh/4.4Ah, Aplicatie pentru smartphone

Trotineta electrica pliabilă Z5 este un mijloc electric de transport inovator, care combină dimensiunea minimă a unui scuter cu abilitatea de a se mișca în mod independent, datorită unui mic motor puternic, cât și silentios, creând un hibrid atât distractiv cât și practic.

comentarii forumuri trotineta airwheel z5 recenzii preturi

Conform manualului de utilizare, acumulatorul Trotinetei electrica Airwheel Z5 Black a fost îmbunătățit și actualizat cu un design care este mai ușor de demontat și înlocuit.

Principala diferență constă în interfața de alimentare de tip USB amplasata pe partea frontală a bateriei.

Adica, bateria nu poate furniza electricitate numai pentru Airwheel Z5 dar, de asemenea, pentru telefoane mobile și alte echipamente inteligente de zi cu zi.

Fiind dotată cu far și stop, Trotineta electrica Airwheel Z5 Black asigură un traseu pe timp de noapte în condiții de siguranță și de asemenea are rolul de a atenționa restul participanților în trafic.

Trotinetele electrice Airwheel Z5 îmbină știința și tehnologia, însă este în același timp un punct de reper în industria materialelor. Structura de bază atent modelată în cadrul principal ultraușor de magneziu dau naștere unui produs extrem de solid.

Trotineta Airwheel Z5 dispune de un sistem multiplu de pliere (inclusiv pedalele). Acest sistemo fac ușor de transportat și simplu de depozitat. Este reglabila, în funcție de înălțimea pasagerului.

Specificatii tehnice Trotineta electrica Airwheel Z5 conform manualului de utilizare

Viteză maximă: Aprox. 20 km/h (reglabil)
Înălțime recomandată pasager 1,5 – 2,1 m
Încărcare maximă 100 kg
Înălțime platformă: 140 mm
Unghi maxim de urcare: 15°
Capacitatea bateriei: 162,8 Wh/4.4Ah
Distanță parcurgere max.: 18 km (poate varia foarte mult în funcție de greutatea pasagerului, condițiile de drum și temperatura ambientală)
Putere motor: 350 W
Temperatura recomandată: de la -10°C până la 40°C (performanțe de top 20 – 30°C)
Timp de încărcare: 162,8 Wh in 120 min.
Tensiune de încărcare: AC220V/50-60Hz
Dimensiuni: 850 x 1100 x 556 mm
Greutate: 14 kg


Trimiteți un comentariu