Pareri Insecticid Gel BAYER Max Force IC. Ghid recomandari, preturi si recenzii

Trimiteți un comentariu
 Parerea consumatorilor despre insecticidul gel BAYER Max Force ICextrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre insecticide bayer gandaci de bucatarie, insecticid bayer k-othrine, bayer insecticide polyvalent decis j 

1. Sentiment Pozitiv - 0,79
2. Sentiment Negativ- 0,42
3. Sentiment Neutru - 0,56

Un scor peste media de 0,5 indică o tendință mai mare decât cea medie pentru o caracteristică. Un scor la sau peste 0,75 indică aspecte ușor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.
opinii forumuri Gel BAYER Max Force IC insecticid gandaci

Interese de pe forumurile analizate: oferte ieftine Insecticid Gel Bayer, oferte reduse Insecticid Bayer, promotii si reduceri Insecticide Gel Bayer.

Max Force IC gel de la Bayer este o momeala insecticida conditionata sub forma de gel de culoare alba avand drept substanta activa imidaclopirid-ul, un neionicotinoid de generatia a II-a ce actioneaza asupra receptorilor acetilcolinici din membrana post-sinaptica, blocand functionarea centrilor nervosi ai daunatorului.

Studiile de laborator efectuate au aratat ca 1 gr. de Max Force Ic 8 – 10 boabe de gel omoara in 48 de ore circa 200 de gandaci prin contact direct si, in 5-7 zile, peste 1000 de gandaci prin efectul cascada.

Insecticidul Max Force se poate aplica in orice moment al zilei, indiferent daca in incinta exista oameni sau nu, in locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate.

Ambalat intr-o maniera care il face usor de utilizat, nereprezentand nici un risc pentru oameni sau animalele de companie, insecticidul Max Force IC Gel isi mentine  atractivitatea pana la 4 luni, chiar si in conditii de temperaturi extreme si umiditate mare.

Verifica Aici Preturile eMAG

Recomandam! Insecticidul Gel Bayer Max Force este usor de aplicat, eficient, nu miroase, nu poate fi ingerat sau atins accidental daca e plasat în locurile mai putin accesibile si e eficient câteva luni, dupa care poate fi reimprospatat pentru mentinerea efectului optim.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu