PERICOL in Timisoara. Doi copii MORTI in urma DEZINSECTIEII pe strada Mioritei din Complexul Studentesc

Trimiteți un comentariu
ALERTA si EVACUARI in Timsoara Nu mai putin de 9 oameni, intre care cinci copii, din acelasi bloc aflat in Complexul Studentesc pe strada Mioritei nr.8, au ajuns in sub ingrijirea de urgenta a medicilor, iar 3 au murit.

Este vorba de doi copii, intre care un bebelus de numai 10 zile, si mama unuia dintre ei.

Echipajele de ambulanță Timisoara au fost chemate să acorde asistență medicală pentru opt persoane, dintre care patru copii.

Doi dintre copii au decedat la spital. Mai mult, luni dimineață, mama unuia dintre cei decedați a fost găsită în stop cardio-respirator și a murit și ea. Medicii au anunțat Direcția de Sănătate Publică și Poliția.
alerta pericol dezinsectie timisioara

Toata TRAGEDIA s-a petrecut pe strada Mioritei la nr. 8. Primul ajuns la Spitalul de Copii Louis Turcanu, sambata, a fost bebelusul de numai 10 zile, despre care se stia ca s-a inecat cu lapte ajuns in plamani in cantitate mare. In ciuda eforturior disperate ale doctorilor de a-l salva, acesta s-a stins la scurt timp.

Ambulanta a fost chemata apoi duminica la un alt apartament din bloc, de unde medicii au preluat un copilas de 3 ani care avea dureri de burta si de cap si varsaturi.

In acest caz parintii au refuzat initial internarea, pentru ca mai apoi sa fie readus in Urgente, pentru ca starea i s-a agravat.

Copilul a murit, iar luni dimineata s-a stins si mama acestuia, in varsta de 29 de ani.

Doctorii au intervenit apoi pentru alti 3 copii si 3 adulti din imobil, cu aceleasi simptome, care au fost internati.

Medicii si politistii au intrat in alerta si incearca sa stabileasca ce s-a intamplat.

La Instituția Prefectului Timiș are loc un Comitet Județean pentru Situații de Urgență tocmai pe marginea acestui caz, de pe strada Mioriței nr. 8, iar Direcția de Sănătate Publică (DSP) Timiș efectuează verificări la fața locului.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu