Treceți la conținutul principal

REVELION 2020 InterContinental Bucuresti cu Petrecere tematica Black & White si meniu festiv la Braseria Corso.

Sa ne facem o parere despre oferta de REVELION 2020 la InterContinental Bucuresti, o petrecere cu o atmosfera de sarbatoare si cu bunatati special create care beneficiaza de comentarii pozitive pe forumurile despre oferte revelion Bucuresti.

Pentru Revelion 2020, InterContinental Bucuresti organizeaza o petrecere cu teama "Black & White’" in Sala Fortuna, la etajul 21 si un buffet festiv la Braseria Corso.

Sala Fortuna de la etajul 21 a hotelului InterContinetal va fi gazda petrecerii dintre ani unde sunt asteptati 120 de invitati.

Cu decoruri elegante, si o atmosfera de sarbatoare, invitatii vor petrece de Revelion in cea mai inalta sala de evenimente din oras.
oferte revelion 2020 bucuresti hotel intercontinental

Extrem de populara pentru vederea panoramica deasupra Bucurestiului, sala Fortuna este locul ideal pentru a va bucura de spectacolul de artificii de la miezul noptii.

Petrecerea tematica "Black & White" propusa pentru seara de Revelion 2020, este una sofisticata si din punct de vedere culinar. 

Oaspetii InterContinetal Bucuresti se vor delecta cu 5 preparate prezentate in alb si negru. 

Printre delicatesele servite, cei prezenti se vor bucura de: torchon de fois gras în crustă de alune, steak de vită si mousse de ciocolata alba si neagra, precum si alte delicii culinare menite sa ofere o experiente gourmet.

Pentru ca petrecerea de Revelion 2020 sa fie pe masura asteptarilor, cei mai norocosi invitati vor castiga nopti de cazare in hoteluri InterContinental din Europa – InterContinental Atena, InterContinental Malta si InterContinental Budapesta, dar si la InterContienntal Bucuresti.

Pretul Revelionului 2020 din Sala Fortuna de la Hotel InterContinetal Bucuresti este de 1100 lei de persoana.

Pretul include si un bar complet cu bauturi alcoolice.

Copiii sub 12 ani vor beneficia de 25% discount la pretul biletului pentru revelion 2020 InterContinetal.

Braseria Corso va gazdui o petrecere de Revelion 2020 cu  bufet festiv si DJ pentru 80 de invitati. 

Bufetul Festiv va cuprinde preparate internationale dar si preparate autentice romanesti alaturi de celebrul bar cu fructe de mare: salată de fructe de mare cu lămâie și ierburi aromate, salată de quinoa cu semințe de rodie, somon clasic în crustă cu sos de lămâie și unt, pulpe de rață confiate cu glazură de portocale și fructe de pădure sau sarmale cu mămăligă.

Deserturile si barul de inghetate vor face deliciul serii. Pretul pentru participarea la Revelionul organizat la Braseria Corso este de 800 RON de persoana si include si bauturile alcoolice.

Pentru copiii sub 12 ani se va acorda un discount de 25%. La miezul noptii, oaspetii vor primi sampanie si se vor putea bucura de spectacolul de artificii la etajul 21 al hotelului.

Oferta de Revelion 2020 InterContinetal include si preturi speciale de cazare in Bucuresti pentru cei care aleg una din petrecerile organizate de hotel – 499 lei / seara pentru camera dubla Superior cu acces la Health Club. Oferta este valabila si pentru Craciun.
MAI POTI CITI