Treceți la conținutul principal

REZUMAT IUBIRE dincolo de TIMP 100 de episoade pe TVR 2

REZUMAT IUBIRE DINCOLO DE TIMP, serial brazilian, telenovela dramatica difuzata in premiera in Romania.

Începând cu 14 august 2019, de la ora 16.00, telespectatorii pot urmări la TVR 2 toate episoadele telenovelei braziliane „Iubire dincolo de timp" („Alem Do Tempo").

Serialul brazilian „Iubire dincolo de timp" a avut auditenţe foarte mari în ţara de origine acolo unde a fost difuzat între ani 2015-2016, având 100 de episoade în varianta internaţională.

Trecand la rezumat va spunem ca acţiunea din telenovela „Iubire dincolo de timp" începe în anul 1865, în oraşul Campobelo din Brazilia, unde doi tineri – Livia (Alinne Moraes), o fată săracă, părăsită de mamă, crescută la mânăstire, şi Felipe (Rafael Cardoso), moştenitorul unei familii importante, nepotul puternicei contese Vitoria (Irene Ravache) – trăiesc o iubire imposibilă, despărţiţi de diferenţe sociale şi de intrigi familiale.
rezumatul serialului iubire dincolo de timp

Destinele lor sunt legate, dar trecutul lor comun, pe care Livia şi Felipe nici nu-l bănuiau atunci când s-au îndrăgostit unul de celălalt, nu le permite să-şi împlinească dorinţele in aceasta viata.

Povestea loui Livia şi Felipe nu poate avea decât un sfârşit tragic.

Însă, 150 de ani mai târziu, Livia şi Felipe primesc o nouă şansă de a îndrepta greşelile trecutului, atunci când destinul îi reuneşte într-o staţie de metrou aglomerată din Rio de Janeiro.

În versiunile lor “moderne”, Livia este o tânără bogată şi cultivată, moştenitoarea unei afaceri importante, Felipe este un modest producator de vinuri.

Amândoi traiesc vieţi complicate şi vor avea, din nou, de luptat cu prejudecăţi şi intrigi familiale care încearcă să-i despartă.

Actori distibutie telenovela IUBIRE DINCOLO DE TIMP

  • Alinne Moraes - Lívia Diffiori

  • Rafael Cardoso - Conde Felipe Castellini

  • Paolla Oliveira - Melissa Borghini

  • Emilio Dantas - Pedro de Lucca

  • Ana Beatriz Nogueira - Emília Diffiori (Allegra)

  • Irene Ravache - Condessa Vitória Castellini

  • Felipe Camargo - Conde Bernardo Castellini

  • Nívea Maria - Zilda

  • Dani Barros - Severa Bertioga

Actrita Alinne Moraes, care a mai fost văzută în „Culoarea păcatului' (2004), a mai avut ocazia să joace alături de Rafael Cardoso şi în „Espelho da Vida', un serial care s-a terminat în Brazilia în luna aprilie 2019.

Frumoasa actrita Paola Oliveira este cunoscuta publicului pentru rolurile sale din telenovelele Belissima, O profeta, Amor a Vida, Malhação, Insensato Coração si desigur serialul Alem Do Tempo.

Ana Beatriz Soares Nogueira (născută pe 22 octombrie 1967 la Rio de Janeiro) a câștigat Ursul de Argint pentru cea mai bună actriță la cea de-a 37-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin pentru rolul ei în filmul Vera, regizat de Sergio Toledo.
MAI POTI CITI
answear.ro