ROXANA CIUCA CV-ul reporterei Antena 3 cu o Biografie putin cunoscuta

Trimiteți un comentariu
Interesul fata de reporterul Antenei 3, Roxana Ciuca este foarte mare, mai ales ca evenimentele de la Caracal au adus-o din nou in atentia publicului.

Dovada stau si numeroasele cautari dupa subiecte precum: Roxana Ciuca biografie, Roxana Ciuca CV, Roxana Ciuca casatorita, Roxana Ciuca wikipedia, Roxana Ciuca studii, Roxana Ciuca sot, Roxana Ciuca locul nasterii si Roxana Ciuca OTV etc.

Conform CV-ului oficial, inainte de a ajunge reporter specializat in DNA, Roxana Ciuca a mai lucrat la OTV si Realitatea TV. La OTV a fost prezentatoare, iar in paralel lucra si in cadrul biroului de presa al Primariei Sectorului 4.
wiki biografie roxana ciuca varsta studii iubit

Roxana Ciuca este reporterul care in urma cu cateva luni o astepta in fiecare dimineata pe Kovesi in fata sediului DNA pentru a o intreba cand isi da demisia.

In 2018 Roxana Ciuca a realizat un interviu cu un autointitulat organizator al protestului din 10 august care anunta „flacari, fum si sange” in Piata Victoriei.

De asemenea, Roxana Ciuca este cea care a făcut-o pe Alessandra Stoicescu să se emotioneze pana la lacrimi.

In august 2018, Roxana Ciuca i-a trimis un mesaj lui Mihai Gâdea, în timp ce Alessandra Stoicescu era invitată în platoul Antena 3, și i-a zis că vrea să fie ca Alessandra Stoicescu.

”O colegă de-a noastră, reporter, unul dintre cei mai buni, mi-a dat următorul mesaj: „cândva o să fiu și eu ca Sandra. O să vezi. O ador”. Să ajungă lumea să își dorească să fie ca tine este un lucru important... ți-au dat lacrimile. Vreau să îi spun, celei care mi-a scris, următorul lucru: sigur vei fi învățând toate lucrurile care sunt de învățat din cariera Alessandrei Stoicescu în care a fost foarte multă muncă și sacrificiu”, a zis Mihai Gâdea care, apoi, a dezvăluit cine i-a dat mesaj: reportera Roxana Ciucă.

”Ea a trimis acest mesaj? O îmbrățișez! Dar ea este deja mare! O să fie fără limite, nu există limite în viață decât cele pe care ți le pui tu”, a spus Alessandra Stoicescu copleșită de emoție. Realizatoarea TV a împlinit 24 de ani de carieră.Trimiteți un comentariu