RUGĂCIUNEA de DIMINEAŢĂ la CATOLICI făcătoare de minuni cu efect imediat

Cea mai putrnică rugăciune de dimineaţă la catolici, rugăciune puternică făcătoare de minuni cu efect imediat


Rugăciunea este un exercitiu spiritual necesar pentru mântuirea tuturor celor care au ajuns la vârsta priceperii.

Rugăciune de dimineață catolica puternica facatoare de minuni.

ATENTIE! Rugăciunea este de mai multe feluri: de cerere, de mijlocire, de mulțumire, de laudă. Ne putem ruga, nu numai lui Dumnezeu, ci și sfinților, care au puterea să mijlocească pentru noi la Dumnezeu.
RUGACIUNEA puternica de DIMINEATA la CATOLICI

Doamne, noaptea a trecut,
Ziuă iarăși s-a făcut;
Tu, Isuse, m-ai păzit
Pe cât timp m-am odihnit.
Pentru toate-ți mulțumesc.
Și de vrei să împlinesc
Voia Tatălui ceresc,
Fii cu mine azi mereu
Și condu sufletul meu,
Ca să facă numai bine,
Lăudându-te pe tine.
O Marie, Mama mea,
Ia-mă azi sub paza ta.
Înger, îngerașul meu,
Tu păzește-mă de rău
Și du-mă la Dumnezeu.
Tatăl nostru…
Bucură-te, Marie,…
Slavă Tatălui…

Rugăciunea este făcută cu evlavie atunci când alungăm din mintea noastră orice gând străin, care nu are nimic în comun cu rugăciunea pe care o facem.

Cu umilință ne rugăm când ne recunoaștem înaintea lui Dumnezeu limitele noastre, păcatele noastre și ne pare rău pentru că le-am comis.

Rolul părinților nu se reduce numai la colaborarea cu Dumnezeu pentru a aduce pe lume o nouă viață, ci se extinde, în mod obligatoriu, la educarea și formarea noilor ființe umane pentru a deveni cu adevărat fii ai lui Dumnezeu și buni membri ai societății.

Alatui de rugaciune sincera, iubirea, acceptarea și educarea copiilor sunt primele și cele mai importante datorii ale părinților față de copii.

Rugăciunea nu este altceva decât un dialog de la inimă la inimă, de la creatură la Creator, este restabilirea legăturii dintre Dumnezeu – Creatorul – cu omul – creatura.

Speram ca aceasta rugaciune catolica de dimineata scurta si puternica sa fie de un real ajutor spiritual tuturor care cauta informatii despre: rugaciunea de seara catolica, rugaciuni de seara greco-catolice, rugaciunea de seara greco-catolica, rugaciunea de dimineata romano-catolica, rugaciune de dimineata catolica etc.