SER TEN PERFECT JONZAC cu apa termala Pareri forumuri: piele mai moale, bine hidratata, luminoasa.

Parerea consumatorilor despre extrasa din comentarile de pe forumurile cu topicuri despre creme Jonzac Romania si acqua termale Jonzac:

1. Pareri Pozitive - 0,67
2. Sentiment Negativ- 0,53
3. Opinii Neutre - 0,57

Un scor peste media de 0,5 indica o tendinta mai mare decât cea medie pentru o caracteristica. Un scor la sau peste 0,75 indica aspecte usor de identificat ale caracteristicilor; astfel de scoruri sunt considerate ridicate.

Ritmul vieții, stresul, oboseala, factorii din mediul extern sunt factori care pot influența calitatea pielii și pot conduce la apariția a tot felul de imperfecțiuni: roșeață temporară, pori dilatați, semne pe piele, un ten cenușiu, un ten cu granulație vizibilă, o piele cu pete pigmentare.
Opinii Comentarii SER TEN PERFECT JONZAC cu apa termala

Pentru ca pielea perfectă să nu mai fie un ideal de neatins EAU THERMALE JONZAC® a dezvoltat o noua generație de produse dermatocosmetice pentru toate tipurile de piele chiar și pentru cea mai sensibilă.

Serul Ten perfect Jonzac ameliorează vizibil sanatatea si frumusetea tenului. Porii sunt strânși, textura pielii este rafinată.

Datorită acidului hialuronic natural, pielea este reîmbogățită cu apă. Textura ultra-fină permite ca pielea să respire.

Hidratează durabil datorită acidului hialuronic natural.Formulat cu: Apă termală Jonzac 20%, Complex 3P Perfection, Acid Hialuronic natural hidratant (1) 2X foarte concentrat(2), Parfum hipoalergenic de origine naturală.

Diverse studii confirmă acțiunea apei termale Jonzac asupra epidermei: regenerează, calmează și are o acțiune antiinflamatoare asupra pielii.

Prin utilizarea zilnică a Serului Ten perfect Jonzac, celulele se regenerează și aspectul pielii este vizibil îmbunătățit.

Apa termală Jonzac este extrasă direct din mediul său original de la o adâncime mai mare de 1850m. Apa termală Jonzac este hipermineralizată și are o puritate și o delicatețe excepționale.

Apa termală Jonzac este izotonică și respectă astfel integritatea celulelor pielii.

Acidul hialuronic este un ingredient natural activ care menţine hidratarea (1) pielii în timp ce reține apa în matricea care înconjoară celulele, ca un veritabil burete.

Acidul hialuronic în starea lui naturală este de asemenea recunoscut pentru că protejeazã, consolidează şi întinde pielea.

VERIFICA AICI PRETURILE


Textura super-ușoară a Serului Ten perfect Jonzac intra rapid in piele pentru a o lăsa moale, bine hidratată, luminoasă și plină.

Mirosul este, de asemenea, foarte plăcut și delicat și amintește de cel al produselor de îngrijire a copilului.

Ambalajul din sticlă a Serului Ten perfect Jonzac este sobru, clasic iar pompita este special adaptată pentru a obține cantitatea potrivită de ser pentru o aplicație.
noriel.ro