Treceți la conținutul principal

SOC! FILMUL CU LUIZA MELENCU in viata in Italia provoaca pareri pro si contra ca fata este in viata

Senzationalul cu parfum de cancan electoral. Antena 3 a difuzat, sâmbătă 11 noiemrbie, filmuletul în care ar apărea Luiza Melencu in viata si despre care Alexandru Cumpănașu afirmă că le-a primit de la o echipă de investigatori din Italia.

Clipul video cu Luiza Melencu in viata ar fi fost realizat în Italia, în urmă cu aproximativ două săptămâni.

filmuletul cu luiza melencu in viata in italia


Mama Luizei Melencu spune că va da și procurorilor DIICOT filmuletul  în care Alexandru Cumpănașu susține că ar apărea fiica sa in viata pe strazile din Italia.

"O să facem și treaba asta, vă dați seama. Ca să putem să primim un răspuns o să facem și asta", a declarat in direct la Antena 3 Monica Melencu.

film italia cu luiza melencu in italia cumpanasu


După ce candidatul la Presedintie Alexandru Cumpănașu a afirmat, vineri seară, în exclusivitate la Antena 3, că a găsit-o pe nepoata sa, Luiza Melencu, mama și bunicul ei au luat sâmbătă decizia de a pleca în Italia ca să afle adevărul.

Avocatul Tonel Pop a anunțat, vineri seară, că va trimite o solicitare la DIICOT pentru a vedea întreaga filmare pe care o deține Alexandru Cumpănașu, în care ar apărea Luiza Melencu.

Singura intrebare care ramane este: daca filmuletul cu Luiza Melencu in viata este destul de vechi, atunci de ce nu a  fost facut public pana acum, si doar in ziua de dinaintea alegerilor prezidentiale 2019???
MAI POTI CITI