TOPPER 3 cm DORMEO Renew Natura pareri forumuri: un topper care satisface toate nevoile.

Trimiteți un comentariu
Topperul de 3 cm Renew Natura confectionat din spuma cu memorie de cea mai buna calitate este proiectat pentru a adăuga un strat de lux si confort pur la canapeaua extensibila sau salteua tare de care nu sunteti pregatiti sa scapati.

Parerea comentariilor despre Topperul de 3 cm Dormeo Renew Natura de pe forumuri despre  topper dormeo emag, topper dormeo altex,, topper dormeo luna, topper dormeo siena etc.:

a) Utilitatea produsului: 4,30 din 5

b) Functioneaza produsul asa cum este descris: 4,25 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 4,20 din 5

d) Este produsul de calitate buna: 4,40 din 5

e) Este produsul orientat spre cineva ca mine: 4,25 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu produsele Renew Natura: 4,45 din 5
Pareri forum topper de 3 cm Renew Natura dedeman emag altex

Nu numai că Topper-ul Dormeo Renew Natura este confortabil, are sistem de ventilatie și vă oferă sprijinul de care aveți nevoie.

Puteți să-l utilizați practic pentru orice suprafață. Este o soluție bună pentru patul tău sau canapea, deoarece creează un strat de suport moale.

Suprafața profilată vă oferă senzație de masaj delicat în timpul somnului și îmbunătățește circulația aerului în topper, reducând astfel căldura și umiditatea.

Spumă cu memorie la fiecare contur al corpului, punctele de presiune sunt ușurate, mușchii se relaxează și vă puteți bucura de un somn de calitate necesar pentru a aborda ziua de mâine.

Husa este fabricată din Tencel®. Fibrele Tencel sunt hipoalergenice, toate naturale, făcute din eucalipt într-un mod ecologic. Ceea ce le diferențiază de alte tipuri de țesături este că ele sunt moi la nivelul pielii, netede la atingere.

Ele au o capacitate excepțională pentru reglarea termică și absorbția de umiditate.

Ceea ce este deosebit de important pentru topperele din spumă cu memorie. Când stați jos, reacționează la schimbările de temperatura ale corpului, permit o evaporare mai rapidă, astfel vă simțiți confortabil, nu vă supraîncălziți și nu transpirați.

Mai puțină umiditate la suprafață, poate preveni, de asemenea, creșterea bacteriilor, mirosuri proaste și îmbunătățește igiena.

Rezumat oferta promotionala Topper 3cm Dormeo Renew Natura 

Topper core: 3 cm de spumă de memorie vă distribuie greutatea în mod egal pentru un somn neperturbat si elimina punctelor dvs. de presiune.

Ameliorează punctele de presiune pe articulații dureroase, spate si șolduri, permițându-vă să vă scufundați în mod corespunzător, oferind în același timp suport vital.

Nici un transfer de mișcare: excelent pentru cupluri, deoarece acest nor de confort absoarbe mișcarea unei persoane astfel încât cealaltă persoană să nu fie deranjată.

Certificat acoperire hipoalergenică, igienică și respirabilă.

Utilizați topperul Dormeo oriunde: acasa (pe canapea, saltea, pat otoman etc.) în casa de weekend, in căminele studențești sau pentru oaspeți.

Termoreglare optima datorată fibrelor naturale din eucalipt Tencel® din capac

Husa detasabila si lavabila.

Soluție practică: ușor de utilizat, ușor de depozitat și ușor de întreținut.

Ambalaj: ambalat în vid și livrat la ușa dumneavoastră

Plata în rate

Cadouri gratuite: Pernă de spumă de memorie anatomică, potrivita pentru persoanele care dorm pe spate și lateral.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu