URARI de bine la un BOTEZ pentru finuta mea. Urari de botez pentru nasi.

O selectie de mesaje de invitatii botez de la nasi scurte, mesaje urari de bine de botez pentru nasi, urari pentru finul de botez sau urari de botez crestinare simple care sa va ajute atunci cand sunteti in pana de idei.

1. Ce bine că te-ai născut! Altfel ne-ar fi fost tare dor de tine. Bine ai venit în viaţa noastră!

2. Ii dorim bebelusului vostru sanatate, multa putere si noroc in calatoria lui prin viata, iar voua va uram sa aveti parte de multa dragoste si implinire!

3. Tu ești o piatră nestemată / Ești o dorință multașteptată / Ești un dar de la Dumnezeu / Iar azi serbăm botezul tău. / Noi îți dorim doar sănătate / Fericire și succese-n toate / Să fie-al vieții drum ușor / Și să crești mare puișor!

urari de botez si crestinare pentru nasi

4. Felicitari! Ai devenit mamica! Este cel mai frumos lucru de pe pamant, este cea mai mare implinire a ta! Sa fiti sanatosi si fericiti!

5. Cea mai draga fiinta tocmai a aparut in viata voastra. Fie ca ea sa fie purtatoarea sperantelor voastre pentru un viitor mai bun!

6. Azi la noi e sărbătoare,/ E mai mult cu un creștin / De la mic pînă la mare / Pînă-n zori ne veselim! / Mulțumim pentru hăinuțe, / Pentru flori și jucării / Pentru banii din punguță / Mult noroc și bucurii!

7. Fie ca bunul Dumnezeu să-i dăruiască copilaşului vostru multă sănătate, fericire fără margini, multă putere de a face fapte mari şi multă înţelepciune pentru o viaţă minunată. Să vă trăiască!

8. Ii urăm celei mai importante persoane din viaţa voastră bun venit pe lume! Cu ocazia creştinării copilaşului vostru îi dorim ca tot binele de pe Pământ să-l însoţească pe drumul lui în viaţă.

9. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

10. La botezul tau iti uram curajul de a merge pe drumul tau propriu, credinta ca poti muta muntii din loc si increderea in puterea.

11. Felicitari! Fie ca bebelusul sa fie binecuvantat, iar drumul ei/lui in viata sa fie o aventura binecuvantata! Intampinam venirea noului nascut in lume cu multa dragoste.

12. Dupa lungi asteptari, planuri si vise a venit barza si a adus cu ea cel mai frumos si dulce copil. Fie ca acest moment sa fie binecuvantat si ca acest copil sa fie tot ce v-ati dorit vreodata.

13. Copiii sunt un dar al cerului. Ii dorim bebelusului vostru sa fie sanatos, tot binele din lume si binecuvantarea lui Dumnezeu!

14. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

15. Cu acest botez tocmai a inceput calatoria ta prin viata! Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!

Speram ca aceste mesaje urari de botez, urari de bine la un botez, urari de botez scurte si simple sa va fie de un real ajutor.
noriel.ro