Wiki CORINA CARAGEA. Biografia Corinei Caragea de la Pro TV la grupele Euro 2020.

Trimiteți un comentariu
Vezi care este biografia Corinei Caragea și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Corina Caragea, prezentatoarea sport de la Pro TV. Cle mai frumoase poze ale Corinei Caragea le gasiti pe pagina ei de Instagram.

Corina Cargea, prezentatoarea rubricii Sport de la Știrile Pro TV, va fi alături de vedeta media a UEFA, portughezul Pedro Pinto, pe scena de la București, în momentul în care se vor afla grupele Euro 2020.

Corina Caragea s-a nascut pe data de 31 decembrie 1982 la Bucuresti. Inca de mica si-a dorit sa lucreze in media, la terminare liceului s-a orientat spre Facultatea de Jurnalism, alaturi de care a mai urmat si Facultatea de Relatii Publice.
corina caragea biografie facebook

Corina Caragea e bruneta, are ochii caprui, inaltimea 1,73 si 55 de kilograme. Nu urmeaza o dieta anume, dar evita excesele de orice fel.

Corina Caragea trăieşte o poveste de dragoste cu Robert Pongracz. El este vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România și a cerut-o de soție pe Corina în vara anului 2016

Corina Caragea a debutat insa, intr-un fel, mult mai devreme, inca din anul 2003, atunci cand era dansatoare in grupul de balet al emisiunii "Surprize Surprize" realizata de Andreea Marin la postul national de televiziune, TVR1.

In perioada imediat urmatoare, Corina a lucrat la televiziunea romana vreme de cateva luni, pentru ca mai apoi sa se angajeze la postul de televiziune Realitatea TV.

La scurta vreme, Corina Caragea  a primit o oferta din partea celor de la Pro TV, astfel ca a ajuns sa prezinte stirile sportive ale celor de la PRO TV.
corina caragea wiki personal instagram

Corina Caragea s-a integrat repede in echipa Pro Tv unde colegii i-au fost un real sprijin.

Despre ascensiunea ei, Corina Caragea spunea ca nu se astepta ca lucrurile sa se deruleze atat de rapid si ca e extrem de fericita pentru faptul ca poate imbina pricipalele ei pasiuni, sportul si jurnalismul.

Programul prezentatoarei sportive difera, in functie de jurnalul pe care il prezinta, in timpul liber, Corina iese cu prietenii, se plimba, cu rolele sau fara, merge la cinematograf sau piscina. Este o fire vesela.

Corina participa uneori la prezentari de moda, ca si model, evident, a pozat in cateva reviste, a avut chiar un pictorial in FHM, dar a refuzat oferta de a poza in reviste pentru adulti.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu