Wiki IOANA FILIMON si Iubitul Turc CANCAN monden si o biografie pe scurt

Trimiteți un comentariu
Wiki monden de cancan: Ioana Maria Filimon fosta concurentă de la “Ferma”  care și-a început povestea de dragoste cu iubitul turc bogătaș după ce Otilia Bilionera i-ar fi povestit la o emisiune TV despre el.

La scurt timp de la acel moment, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera și-au asumat relația și se afișau împreună la diferite evenimente.

Ioana Filimon vârstă si bibliografie, Ioana Filimon cati ani are sau Ioana Filimon inaltime si greutate sunt cateva dintre interesele celor cauta sa afle cele mai noi stiri despre cancanul cu Ioana Filimon si iubitul turc.
Biografie IOANA FILIMON varsta inaltime iubit

După ce ziarul Spynews a intrat în posesia unor informaţii exclusive, potrivit cărora romanca ar fi fost obligată de iubitul turc să rămână alături de el în Turcia, iată că au apărut şi primele imagini cu frumoasa Ioana Filimon. Cel care le-a făcut publice este chiar iubitul acesteia.

În imaginile postate de iubitul Ioanei Filimon pe Instagram, se poate vedea că românca este surprinsă în timp ce îşi face bagajul. Ulterior, tot iubitul ei turc este cel care o filmează în maşină, în drum spre aeroport.

Ioana Filimon si iubitul turc s-au filmat în maşină, în timp ce vedeta era dusă spre aeroport, iar iubitul îi săruta cu patos mâna. Chipul româncei spune, însă, multe, asta pentru că Ioana Filimon nu pare deloc încântată de gestul, aparent, romantic făcut de iubitul ei.

Care este biografia iubitului turc al Ioanei Filimon cu care aceasta părea să fie atât de fericită?

Ei bine din putinele informatii stim ca iubitul turc al Ioanei Filimona este o figură controversată, care nu este la prima cucerire de origine română.

Iubitul Ioanei a fost chiar logodit cu Otilia Bilionera!

Turcul milionar deține o adevărată mini grădină zoologică, fiind mândrul proprietar al unor animale exotice și periculoase.

Iubitul Ioanei Filimon ar fi fost protagonistul unui incident controversat, acum câţiva ani, în urma căruia ar fi ajuns şi după gratii.

De asemenea, in urma cu 14 ani,turcul  a suferit o pierdere ce l-a marcat! Femeia cu care trăia o poveste de dragoste a murit.
gradinasanatatii.ro


Trimiteți un comentariu