Treceți la conținutul principal

www NETFLIX com netflix login imposibil pe TELEVIZOARELE SAMSUNG

Ai un televizor Samsung model mai vechi? Ei bine s-ar putea ca din decembrie sa nu mai poti sa te loghezi in contul tau NETFLIX!

De la 1 decembrie 2019 aplicatia NETFLIX nu va mai functiona pe anumite tipuri de televizoare si media playere.

Sunt vizat de decizia NETFLIX televizoare Samsung și playere media Roku mai vechi pe care nu se va mai putea face login in aplicatia Netflix.

Cei de la Netflix au si publicat o listă a echipamentelor vizate.

www login netflix com tv samsung

Astfel unele dintre media player Roku afectate de decizia Netflix sunt: Roku 2000C, Roku 2050X, Roku 2100X, Roku HD, Roku SD, Roku XD și Roku XR.

În cazul televizoarelor Samsung pe care login Netflix nu va mai merge de la 1 decembrie vorbim de modele de televizoare Samsung  produse in anii 2010 și 2011 care au literele „C” sau „D” în codul numelui.

Pe aceste televizoare Samsung si media playere ROKU utilizatorii vor putea accesa în continuare la contul de Netflix doar prin intermediul unui dispozitiv extern, precum ar fi un player media de tip Chromecast.

Decizia Netflix va afecta și mulți români care erau abonati la NEFLIX si vizionau serialele si filmele pe un televizor Samsung sau prin intermediul unui player media marca Roku.

Potrivit unui studiu de piata publicat recent, 7 din 19 români din mediul urban folosesc cel puțin un serviciu de streaming video pe bază de abonament, cele mai populare fiind Netflix și HBO GO.
MAI POTI CITI