Treceți la conținutul principal

YANGO Romania pareri amestecate pe forumurile despre ridesharing.

Dupa cum spuneam in titlu, lansarea YANGO Romania a avut si are parte de pareri si comentarii impartite.

Unele pozitive, alte opinii negative bazate pe faptul ca este o companie cu capital rusesc.

Principalele topic-uri studiate sunt legate de: yango romania contact, yango romania sofer,
yango romania angajari, yango romania cariere, yango romania orase tarife.

Yango este deținut de compania ruso-olandeză Yandex, care își are sediul operativ la Moscova și birouri în 17 țări.

Yandez dezvoltă o serie de servicii și produse pe internet, dintre care cel mai cunoscut este motorul de căutare cu același nume, clasat pe locul 8 în lume și care are 56 de milioane de utilizatori activi în întreaga lume.

pareri forumuri tarife yango romania


UPDATE: Yango introduce patru noi funcţionalităţi în aplicaţie
  1. Traducerea automată a conversaţiei cu şoferul în chat

  2. Rezervarea unei călătorii Yango pentru o altă persoană

  3. Partajarea locaţiei în timp real cu şoferul Yango

  4. Posibilitatea de a comanda până la trei maşini în acelaşi timp de pe un singur dispozitiv mobil
Conceptul de ridesharing presupune sa imparti costurile calatoriei cu cineva. Cea mai cunoscuta aplicatie de ridesharing la nivel global, Uber, a ajuns in Bucuresti in anul 2015.

Odata cu lansarea pe piata romaneasca, serviciul de ridesharing Yango încearcă să-și câștige clienții cu promisiunea curselor care pornesc de la 5 lei care include rezervarea masinii, o distanta de 3 km s o durata a cursei de 7 minute, un preț minim mai mic decât cel propus de competitorii Uber sau Bolt.

De exemplu, o cursă din Drumul Taberei către Centrul Istoric costă circa 10 lei, în timp ce o călătorie din Piața Muncii la Pipera va fi în jur de 11,5 lei.

Clienții Yango vor putea ajunge de la Aeroportul Otopeni până în centrul Bucureștiului (Piața Universității) cu aproximativ 35 lei. În prezent, plata curselor este disponibilă doar prin intermediul unui card bancar înregistrat în aplicație.

Spre deosebire de competitorii săi, aplicația Yango folosește propriul sistem de cartografiere, direcționare și navigație, precum și o distribuire inteligentă a comenzilor, pe baza tehnologiilor Machine Learning.

Aceste caracteristici permit reducerea semnificativă a costurilor nete ale călătoriilor, astfel încât utilizatorii plătesc mai puțini bani pe o cursă în timp ce șoferii câștigă mai mult.

Yango nu are propriile mașini sau șoferi, lucrează cu parteneri locali – companii de transport. Odată cu lansarea aplicației, un centru dedicat pentru șoferi a fost recent deschis de către un partener Yango în București.

În cadrul acestuia, șoferii se familiarizează cu aplicația, participă la sesiuni de training și teste, pot găsi răspunsuri la întrebările privind noul serviciu sau se pot odihni.

Ca modalitate suplimentară de control al calității, Yango permite utilizatorilor să evalueze fiecare cursă și să trimită sugestii sau reclamații serviciului de suport disponibil non-stop.

Șoferii YANGO cu cele mai bune evaluări primesc mai multe comenzi, în timp ce șoferii care primesc rating-uri scăzute vor primi mai puține curse sau, în cel mai rău caz, le poate fi refuzat accesul la serviciu (temporar sau permanent).
MAI POTI CITI