ALERTA! Siropul DEBRIDAT RETRAS din Farmacii. Debridat suspensie va lipsi din farmacii pana in 2020.

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Siropul Debridat suspensie este retras de urgență din toate farmaciile românești de catre compania producatoare Pfizer! 

Siropul Debridat suspensie este retras din toate farmaciiile românești, deși reprezintă unul dintre cele mai populare siropuri pentru copii.

Farmaciile din România anunță că au fost notificate de compania producătoare de medicamente Pfizer să retragă de la vânzare toate loturile de sirop Debridat suspensie orală pentru copii.
sirop debridat supensie alternative in farmacie

Potrivit primelor date, producătorul Pfizer are informații că unele flacoane de sirop Debridatar putea conține corpuri străine și de aceea a decis să retragă produsul de pe piața din România.

Debridat este utilizat în cazul durerii din cadrul bolilor digestive sau biliare. Debridat este un medicament care corectează tulburările tranzitului gastrointestinal care sunt legate de aceste afecţiuni.

Siropul Debridat este administrar în cazul durerii din cadrul bolilor digestive sau biliare.

Debridat este un medicament care corectează tulburările tranzitului gastrointestinal care sunt legate de aceste afecţiuni.

Substanţa activă din compozitia Debridat este maleatul de trimebutină. 100 g granule pentru suspensie orală conţin trimebutină 0,787 g. 5 ml de soluţie reconstituită conţin trimebutină 24 mg. –

Suspensia reconstituită este siropoasă, opalescentă, de culoare portocalie, cu miros de portocale.


Trimiteți un comentariu