ALEXANDRU COMERZAN a castigat Chefi la Cuțite 2019 sezonul 7. Cine este Alexandru Comerzan.

Trimiteți un comentariu
notino.ro
WIKI. Pe surse a aparut stirea cum ca ALEXANDRU COMEREZAN (varsta 31 de ani) ar fi castigatorul CHEFI LA CUTITE 2019!  Marele câștigător al premiului de 30.000 de euro.

Potrivit sursei citate de tabloidul monden Click!, în finala Chefi la Cutite 2019 Florin Dumitrescu nu a mai avut nici un concurent şi că marea bătălie a preparatelor de top s-a dus între chef Sorin Bontea, care a rămas în echipă doar cu Bobby şi Alex, și chef Cătălin Scărlătescu, care l-a avut în finală pe Alex Comerezan.

biografie alexandru comerzan chef la cutite

Show-ul culinar Chefi la Cutite sezonul 7, emisiune concurs care se bucură de mare audiență la Antena 1 va ajunge la final pe 17 decembrie 2019.

Conform biografiei, Alexandru Comerzan locuieste din Chișinău, iar la preselecțiile Chef la Cutite le-a pus în față juraților una dintre cele mai savuroase dish-uri degustate vreodată de cei trei maeștri culinari.

wiki Alexandru Comerzan poze rare instagram

Încă de la începutul concursului, Alexandru Comerzan a susţinut că nu are emoţii şi a fost dintotdeauna convins că va ajunge departe în acest show culinar.

Alexandru Comerzan si-a rugat soția să nu-l pună vreodată să aleagă între bucătărie și famlie.

Petrec mai mult timp în bucătărie decât acasă”, a declarat Alexandru Comerzan, care visează să lucreze alături de cei mai experiementați chefi din toată lumea.


Trimiteți un comentariu