Treceți la conținutul principal

ALICE BADEA batuta de What's Up. Biografia unui SCANDAL care miroase a reclama mascata.

Wiki monden: What's Up (varsta 30 de ani) si iubita sa Alice Badea (varsta 33 de ani), o bataie care nu a fost bataie si un cancan monden cu aroma de publicity stunt.

Potrivit comunicatului oficial transmis de oamenii legii, scandalul cu bataie cate ar fi avut loc intre What's Up (Marius Ivance) şi iubita sa, violonista Alice Badea, a izbucnit luni seară, la domiciliul acesteia.

În urma telefonului la 112, făcut chiar de victimă, care, de altfel, se dovedeşte a fi Alice Badea, poliţiştii au intervenit şi au dat nas în nas cu What's Up, descris în comunicatul organelor de ordine ca fiind drept "un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant".
wiki alice badea iubita lui marius ivancea aka what's up

What's Up a fost imobilizat de poliţişti şi dus la Secţia 17, de unde, a plecat apoi spre Parchet, după aproximativ trei ore.

Insa... si aici incepe cancanul straniu.... Alice Badea a fost contactată de reporteri pentru a da mai multe detalii despre incident, dar a negat că a sunat la poliție.

Mai mult, ea a declarat că What’s Up nu a fost agresiv fizic, însă a recunoscut faptul că la domiciliul ei au existat mai multe contradicţii.

La secţia de poliţie din Capitală la care a fost adus de oamenii legii, alături de What's Up se află atât părinţii, cât şi iubita.

What’s Up a început o nouă relație la scurt timp după divorțul de Simina Costea. Fosta soție si actuala iubită, Alice Badea s-au cunoscut în trecut prin intermediul muzicii

Din biografia profesionala, aflam ca violonista Alice Badea a colaborat cu cei mai mari artiști din România printre care se numără Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO.

Daca pana la urma NU fost vorba de nicio bataie, atunci care este finalitatea acestui scandal monden popularizat in toate tabloidele de cancan?

Urmeaza o lansare muzicala si What's Up are nevoie de publicity stunt?
MAI POTI CITI