ANDREEA Stravoiu biografia prezentatoarei ROventura cu wiki de concurenta “Bravo, ai stil!"

Vezi care este biografia Andreea Stravoiu și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are artista Andreea Stavroiu. Cele mai frumoase poze ale Andreea Stravoiu le gasiti pe pagina ei de Instagram: https://www.instagram.com › andreea.stravoiu

Conform biografiei, Andreea Stravoiu a ales o cariera in televiziune dupa ce a luat primul contact cu aceasta lume odata cu participarea la "Bravo, ai stil!"

Andreea Stravoiu  biografie varsta inaltime roaventura

“ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, difuzata la Kanal D in fiecare sambata, de la ora 15:00, isi surprinde fanii cu un nou cuplu de prezentatori: lui George Mihai i se alatura, din acest weekend, Andreea Stravoiu, cea care a devenit cunoscuta publicului odata cu participarea ei in primul sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”. Dupa “Bravo, ai stil!”, Andreea si-a continuat cariera in televiziune si ca reporter, in cadrul “Teo Show”.

Andreea  Stravoiu marturiseste ca o bucura aceasta noua experienta TV si, odata cu debutul ei in calitate de coprezentator al emisiunii „ROventura”, va avea ocazia de a experimenta o noua etapa a carierei sale.

George Mihai si Andreea Stavroiu vor prezinta frumuseți nebănuite și povești neștiute, prin ochii lor, in fiecare sambata, de la ora 15:00, la Kanal D, in emisiunea „ROventura”.