BURGER KING Romania locatie noua in BUCURESTI la AFI Cotroceni si oferte de angajare

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Se inaugureaza o noua locatie Burger King in Romania, insa nu la Timisoara, Cluj sau Iasi ci tot in Bucuresti.

Astfel, conform comunicatului de presa, AmRest deschide cel de-al doilea restaurant Burger King în România, în data de 13 decembrie 2019.

Acesta este amplasat  în AFI Cotroceni și va avea 40 de angajați.

Noul restaurant Burger King din AFI Cotroceni este dotat cu două grătare, un spațiu de servire generos, opțiunea de refill a băuturilor răcoritoare și va fi avea program de luni până duminică în intervalul orar 09:00 – 23:00.

La inaugurarea noului restaurant Burger King din Bucuresti, primii 100 de fani Whopper vor primi un bilet gratuit la orice film ce rulează în Cinema City AFI Cotroceni în perioada 13 decembrie 2019 – 8 martie 2020.
pareri meniu burger king romania noi locatii cu preturi bune

Daca suntet intersati mai mult decat meniul Burger King, aflati ca ofertele salariale pentru angajații Burger King pornesc de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante și 2.500 – 3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut) pentru manageri, la care se adaugă: tichete de masă, asigurare medicală și bonusuri adiționale. 

Pe 26 septembrie 2019 cei de la Burger King au revenit în Romnaia deschizanfd prima locatie în Mega Mall Bucuresti.

Lantul de restaurante Burger King a mai fost prezent în România și în trecut, însă a fost nevoit să-și închidă restaurantele.

Compania Atlantic Restaurant System, operatorul de la acea vreme al francizei Burger King în România, a închis în 2012 ultimele sale restaurante din țară.


Trimiteți un comentariu