Treceți la conținutul principal

CARD de cumparaturi ONEY LEROY MERLIN pareri bune promotia ZERO Dobanda in magazine

Cardul de cumpărături LEROY MERLIN oferit în parteneriat cu Oney ii ajuta pe clienții  sa achiziționeze produse în rate, cu dobândă 0%, pentru toate cumpărăturile de peste 3.000 lei, în perioada 1 august – 30 septembrie 2019.

Parerea comentariilor despre Cardul de Cumparaturi ONEY de pe forumurile cu topicuri deschise despre card oney magazine, www.oney.ro zona client etc.:

a) Utilitatea cardului de cumparaturi ONEY: 4,40 din 5

b) Functioneaza produsul financiar asa cum este descris: 4,20 din 5

c) Este produsul usor de utilizat: 3,80 din 5
opinii forum CARD de cumparaturi ONEY LEROY MERLIN

d) Este produsul de creditare de calitate buna: 4,30 din 5

e) Este produsul financiar orientat spre cineva ca mine: 4,10 din 5

f) Au avut altii o experienta buna cu cardurile de cumparaturi ONEY: 4,40 din 5

Oferta promotionala se adresează atât clienților existenți care dețin deja cardul Oney, cât și clienților noi care până la 30 septembrie vor solicita un card de cumpărături la orice punct de finanțare din cadrul LEROY MERLIN.

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.000 de lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 255 lei, dobândă fixă aplicată la sold este 0%, DAE, 3,18% și valoare totală plătibilă 3.060 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună.

Promoția Leroy Merlin este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 3.000 de lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului, nr. 78-80, sector 1, București, România J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă până la 30.09.2019.

Oney face parte din Holdingul francez Auchan. Oney se bucura de încrederea a 7,6 milioane de clienti din 11 țări, fiind aproape de ei, oferind soluții inovatoare pentru viața de zi cu zi: produse financiare, soluții de plăți și asigurări variate.

Conditii acordare card de cumparatori Card ONEY Leroy Merlin

a) Categorii de clienți: persoane fizice, cetățeni români, rezidenți fiscal în România

b) Venit net lunar minim eligibil: nu există criteriu legat de venitul minim

c) Varstă: minimă 18 ani – maxim 70 de ani (la data încheierii contractului de credit)

d) Forma de încadrare în muncă:
- Salariați/Pensionari/Persoane fizice care obțin venituri din profesii liberale
- Salariați cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu o vechime neîntrerupta de minim 3 luni la locul de muncă actual.

e) Număr de telefon – fix

ATENTIE! Iți poți transfera disponibilul de pe cardul de credit Leroy Merlin în contul tău, deschis la orice bancă din România.

Rezolvi rapid nevoia de bani, printr-o vizită în magazin sau la telefon, la numărul 021.305.12.27. Dobânda este fixă, deci ești linistit fiindcă vei plăti lunar aceeași sumă.
MAI POTI CITI