Treceți la conținutul principal

CASTIGA pe www.concursremington.ro cu REMINGTON Manchester United Edition o excursie la Manchester

Conform regulamentului, pana pe 31 decembrie 2019, participantilor la concursul “Povestea ta, inspirată de povestea sportivilor renumiți”orice produs din gama Remington Manchester United Edition le poate aduce o excursie de două persoane la Manchester, cu acces exclusiv la antrenamente și la unul dintre meciurile echipei de fotbal Manchester United.

Câștigătorul concursului cu premii Experienței Manchester United (premiul cel mare) va fi anunțat în luna ianuarie 2020.

Remington a lansat platforma www.concursremington.ro, prin care își propune să le ofere fanilor echipei de fotbal, dar și utilizatorilor produselor Remington premii de îngrijire personală, premii de suporter Manchester United sau marele premiu: Experiența Manchester United.
castigatori www.concursremington.ro  Remington Manchester United Edition

Prin intermediul platformei, fanii echipei pot fi mai aproape de povestea sportivilor preferați. Astfel, premiul cel mare, oferit la finalul promoției, implică o excursie de două persoane la Manchester, acces exclusiv la antrenamente și la unul dintre meciurile echipei Manchester United, un tur al renumitului stadion Old Trafford și o vizită la muzeul legendarului club de fotbal.

Pentru înscrierea în competiție, cei care cumpără orice produs din gama Remington Manchester United trebuie să înscrie bonul sau factura pe www.concursremington.ro, urmând să intre automat în tragerea la sorți lunară.

Poți câștiga lunar, prin tragere la sorți, produse din colecția Remington Manchester United Edition sau produse din magazinul oficial Manchester United. În plus, la finalul concursului, poți intra în posesia premiului cel mare: Experiența Manchester United, o excursie de două persoane la Manchester, cu acces exclusiv la antrenamente și la unul dintre meciurile echipei de fotbal Manchester United.

Colecția Remington Manchester United Edition include aparate de îngrijire personală pentru femei și bărbați, în culorile clubului și gravate cu emblema legendară Manchester United.

Această lansare vine în contextul parteneriatului global dintre Remington și Manchester United, anunțat la începutul acestui an, prin care Remington devine primul partener oficial de îngrijire personală al clubului de fotbal, atât pentru echipa masculină, cât și pentru cea feminină.

Colecția va fi comunicată sub umbrela mesajului global (Povestea TA), care încurajează individualitatea, curajul și asumarea tuturor momentelor care ajung să ne definească.
MAI POTI CITI