Treceți la conținutul principal

Castigatori Concurs Melkior.ro It’s time to Love Yourself 2019. Castiga 4 kit-uri Melkior Love Yourself.

Conform regulamentului, concursul cu premii www.melkior.ro It’s time to  Love Yourself se desfasoara online pana pe data de 19 decembrie 2019.

Tragerea la sorți a câștigătorilor tombolei cu premii It’s time to Love Yourself  va avea loc pe data de 20 decembrie 2019.

Extragerea premiilor se va realiza astfel: se vor extrage toti cei 4 castigatori care vor primi cele 4 x kit-uri Love Yourself.

Pentru a intra la tragerea la sorti participantul la promotia Melkior.ro It’s time to Love Yourself 2019 trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
castigatori concurs www.melkior.ro castiga kit-uri love yourself

- sa se inscrie la concurs pe pagina: https://www.melkior.ro/concurs/

- in cazul in care e abonat/abonata Melkior, trebuie sa bifeze casuta „Sunt abonat/abonata la newsletter.ul Melkior” si sa isi completeze adresa de email, nume, prenume, telefon.

De asemenea trebuie sa bifeze una dintre cele 4 variante de personalitate.

- in cazul in care nu e abonat/abonata Melkior, trebuie sa bifeze casuta „Vreau sa ma abonez la newsletter.ul Melkior” si sa completeze toate campurile libere (email, nume, prenume, telefon, zi, luna, an). De asemenea trebuie sa bifeze una dintre cele 4 variante de personalitate.

- Dupa realizarea acestor pasi, participantul/participanta este eligibil/a pentru tragerea la sorti.

Premiile MELKIOR constau in 4 kit-uri Love Yourself care contin:

➢ O paleta de farduri Metal Fusion ref: 19004
➢ O oja lucioasa Spell 15 ml ref : 11207
➢ Un ruj lichid mat Sexy: 12700


Castigatorii vor fi anuntati in urma extragerii din data de 20 decembrie 2019. 

Acordarea premiilor Melkior se va face in baza Cartii de Identitate si a unui proces-verbal de predare-primire (castigatorii cu adresa in Bucuresti) sau se vor trimite prin Cargus cu confirmare de primire pentru castigatorii din alte Localitati.
MAI POTI CITI