Castigatorii concursului www.jackdaniels.com/ro-ro/promotia castiga un Jack Daniel's Tennesse Honey pana pe 29 ianuarie 2020

Trimiteți un comentariu
Concursul Jack Daniel's “Este cel mai whiskey moment al anului! Sarbatoreste-l cu JACK!” este organizat si se desfasoara pana in data de 29 ianuarie 2020 pe teritoriul Romaniei, online prin intermediul site-ului www.jackdaniels.com, in conformitate cu prevederile din Regulamentul promotiei.

Lista tuturor castigatorilor validati concursului “Este cel mai whiskey moment al anului! Sarbatoreste-l cu JACK!” va fi publicata pe site-ul tombolei cu premii, site accesibil la adresa www.jackdaniels.com/ro-ro/promotia  sectiunea dedicata concursului, in cel mult 20 zile lucratoare de la momentul validarii lor.
castigatori concurs jackdaniles.ro 2019 2020

Site-ul (si totodata publicarile de pe acesta, inclusiv lista castigatorilor) va fi activ timp de 30 de zile de la data finalizarii Campaniei promotionale.

Produsele participante la concursul “Este cel mai whiskey moment al anului! Sarbatoreste-l cu JACK!” 2020 sunt urmatoarele:

• Jack Daniel`s Tennessee Whiskey (toate sortimentele)
• Jack Daniel's Tennessee Honey (toate sortimentele)
• Jack Daniel`s Single Barrel
• Jack Danie`s Gentleman Jack

1 bon fiscal (un minim un produs jack daniel's achizitionat) = 1 sansa de castig extrageri saptamanale = 10 sticle de Jack Daniel's Tennessee Honey de 0.7 l/saptamana x 12 saptamani.

Bonurile necastigatoare in saptamana extragerii NU participa la urmatoarele extrageri.

Accesarea formularului de inscriere in concurs se face de pe homepage-ul site-ului www.jackdaniels.com, din sectiunea care anunta prezenta Campanie - formular inscriere.

Participantii trebuie sa pastreze nedeteriorate toate bonurile cu care s-au inscris in Campanie pana la publicarea listei finale a castigatorilor validati.

Premiile acordate in cadrul acestei Campanii promotionale cu premii Jack Daniel`s sunt urmatoarele:  10 sticle de Jack Daniel`s Tennessee Honey 0.7 l /saptamana x 12 saptamani 


Trimiteți un comentariu