Treceți la conținutul principal

CODURILE castigatoare SOBRANIE www.yoursociety.ro 2020 iti aduc o VACANTA la St. Moritz, Elvetia

La concursul Sobranie Design your Society 2020 de pe www.yourfreedom.ro codurile campaniei iti pot aduce una dintre cele 70 de genți Simina Filat, una dintre cele 15.000 de brichete Sobranie sau unul dintre cele 10.000 de pachete de Sobranie sau marele Premiu constant intr-o vacanta in ELVETIA.

Perioada de desfășurare a concursului Sobranie Design your Society este 2 decembrie 2019 – 9 februarie 2020.

Emoţia parerilor referitoare la concursul Sobranie Design your Society 2020 de pe forumurile cu topic-uri deschise despre subiecte precum design your society, www.yoursociety.ro regulament, www.jti.com coduri, www.yourfreedom.ro 2019 cod campanie:
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
coduri design your society pe www.yoursociety.ro 2020 regulament

Multumire - 0,63
Anticipare - 0,56
Incredere - 0,60

Alaturi de Sobranie trăiește experiențe excepționale Your Society într-una dintre cele mai exclusiviste destinații turistice din muntii Alpi! 

O vacnata de lux pentru care vei putea alege cazare într-un hotel de 5 stele, zbor la clasa business și chiar câteva experiențe gourmet inedite, precum o delicioasa pizza cu trufe.

Ca să nu mai spunem că poți face o călătorie cu trenul Bernina Express prin Alpi în timpul căreia te poți bucura de cele mai spectaculoase peisaje din lume. Pentru relaxare te poți refugia într-una dintre SPA-urile de lux și poți savura preparate din bucătăria locală.

Înainte să te apuci să îți faci bagajele pentru Elvetia, nu uita că fiecare 20 de puncte îți aduc o șansă în plus în tragerea la sorți pentru acest premiu excepțional oferit de organizatorul concursului SOBRANIE www.yoursociety.ro 2020.

Introdu coduri valide din interiorul pachetelor de Sobranie participante la campania promoțională Design Your Society online pe site-ul www.yoursociety.ro, parcurge conținutul și colectează punctele corespunzătoare.

Fiecare cod introdus îți aduce 4 puncte și, în funcție de numărul de puncte acumulate, posibilitatea de a câștiga instant sau prin tragere la sorți premiile puse în joc.

Astfel pentru minim 20 de puncte ești înscris automat în tragerea la sorți la care vei putea câștiga o experiență exclusivistă în St. Moritz, Elveția.

Cu fiecare alte 20 de puncte colectate ai o șansa în plus în tragerea la sorți finală.

La fiecare punct colectat în ziua de Happy Day, dacă ai deja minim 12 puncte colectate, ai șansa să câștigi instant unul dintre cele 5 ceasasuri personalizat Optimef sau unul din cele 5 vouchere Optiplaza în valoare de 800 lei fiecare.
MAI POTI CITI