CONCURS ELIT 2020 RETETE de SENZATIE pe www.mezeluri.ro. Castigatorii primesc 100 de premii puse in joc

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Conform regulamentului concursului mezeluri ELIT Retete de Senzatie, tomboala cu 100 de premii, se desfasoara in perioada 13.12.2019 – 30.01.2020.

Tragerea la sorți, respectiv jurizarea în care se vor desemna câștigătorii concursului ELIT RETETE DE SENZATIE , va avea loc în data de 31.01.2020, iar lista câștigătorilor va fi afișată pe site-ul campaniei și pe pagina de Facebook în aceeași zi.

Marca și ambalajele participante la Campania Mezeluri ELIT cu 100 de premii cu tombolă și jurizare sunt următoarele:

a. Salam cu șuncă țărănesc ELIT

b. Cârnați de casă țărănești ELIT
castigatori concurs mezeluri elit retete de succes cuptoare electrice

Înscrierea participanților în campania cu tombolă și jurizare, pe site-ul mezeluri.ro/gustuldesavarsit, este condiționată de achiziția unui produs ELIT participant în campania cu tombolă și jurizare.

Înscrierea validă a datelor specificate pe site-ul de campanie atrage după sine șansa de a câștiga, prin tragerea la sorți desfășurată prin intermediul platformei www.tragerilasorti.ro urmatoarele premii:

20 de cuptoare electrice, 

30 de tocătoare din lemn, 

20 de seturi pentru grătar, 

20 de coșuri pentru picnic, 

prin jurizarea realizată de către echipa organizatoare, 10 cuptoare electrice.

Concursul ELIT Retete de Senzatie este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul României, în spațiul online corespunzător paginii de Facebook ELIT, https://www.facebook.com/mezeluri.ro/ și pe site-ul www.mezeluri.ro/retete-de-senzatie.

Orice solicitare de informații sau sesizare privind concursul ELIT Retete de Senzatie 2920 o puteți adresa către Organizator inclusiv la adresa de email office@smithfield.ro.


Trimiteți un comentariu