Treceți la conținutul principal

CONCURS Kosarom.ro: CASTIGA carne porc pentru CRACIUN 2019

KOSAROM concurs de Craciun 2019 la care poti castiga una dintre cele 20 de jumătăți de porc pentru Crăciun.

Participă la concursul KOSAROM din magazine în perioada 20 SEPTEMBRIE 2019 – 20 DECEMBRIE 2019 conform regulamentului complet de pe http://kosarom.ro/gustul-ales-bine-inteles/

Lista câștigătorilor a unuia dintre cele 20 de jumătăți de porc pentru Crăciun va fi afișată și pe Facebook și pe site-ul oficial www.kosarom.ro
castigatori concurs kosarom.ro castiga un porc de craciun 2019

Participanții la tombola de Craciun Kosarom trebuie sa achiziționeze produsul Toba Kosarom ce este marcat cu bulina Gustul Ales! din toate magazinele proprii Kosarom.

Cumpărătorii de produs Toba Kosarom vor primi un fluturaș ce va trebui completat cu 3 medalii Gustul Ales! Aceste autocolante sunt oferite de personalul aflat la vânzare în magazinele proprii, în momentul achiziției produsului marcat cu Gustul Ales!

Aceste 3 autocolante vor fi lipite în talonul de participare la tombolă.

Taloanele complete și completate cu datele personale pot fi depuse în urnele aflate în incinta magazinelor Kosarom și vor fi automat înscrise pentru extragera finală.

În data de 21 decembrie 2019, toate urnele cu taloane, din toate magazinele Kosarom participante, vor fi amestecate și vor participa la extragere.

Premiul KOSAROM de Craciun va fi acordat în maxim 7 zile de la data validării castigatorului.

Câştigătoriul va primi premiul indicat şi nu contravaloarea acestuia în bani.

Premiile nu pot fi înlocuite, total sau parţial, cu alte obiecte, şi nici nu se va putea acorda contravaloarea lor în numerar, conform menţiunii anterioare.
MAI POTI CITI