CONCURS MOL EVO 2020: Castiga o HONDA CR-V Hybrid pe molromania.ro cu card MultiBonus

Un comentariu
notino.ro
Conform regulamentului concursului postat pe www.molromania.ro, alimentează în stațiile MOL cu minimum 30 litri de carburant premium EVO Plus în perioada 09.12.2019-16.02.2020 şi poţi câștiga unul din cele 1000 de carduri carburant în valoare de 250 lei sau marele premiu, o HONDA CR-V Hybrid.

Daca folosești cardul MultiBonus pentru avantaje suplimentare: acumulezi instant 6 puncte de loialitate pe litru și ai șanse duble de a câștiga autoturismul.

Tragerea la sorti a castigatorului concursului  “Cu EVO Plus poti castiga o Honda CR-V HYBRID" 2020 se va efectua electronic în perioada 24-28 februarie 2020, in prezenta unei comisii formate din reprezentanți ai Organizatorului si SC Mediapost Hit Mail SA si va fi asistata de un Notar Public.
castigatori honda cr-v hybrid concurs mol romania 2020

Pentru a participa la tragerea la sorți de la finalul concursului “Cu EVO Plus poti castiga o Honda CR-V HYBRID" te invităm că completezi formularul online de pe https://evo.molromania.ro/honda în care să menționezi seria cardului tău de loialitate.

Deși tu îți vei înscrie o singură data tranzacțiile, MOL ROMANIA iți le vom dubla în mod automat și vei beneficia astfel de șanse duble de câștig pentru o masina HONDA CR-V Hybrid.

Cele 1000 carduri de carburant de 250 Lei se acordă instant, prin tragere la sorți în sistem informatic; verifică bonul fiscal și, dacă este tipărit următorul mesaj „Felicitări! Ai câștigat un card de carburant în valoare de 250 lei!”, înseamnă că ești câștigător.

Pe tot parcursul campaniei se programează zilnic benzinăriile pentru care va fi posibilă câştigarea celor 1000 de carduri de carburant MOL Gift, fiecare in valoare de 250 Lei. La fiecare dintre benzinăriile selectate va fi ales câte un câştigător zilnic. 

Topicuri asociate concursului: concurs mol honda civic, concurs mol romania opel, concurs mol evo multibonus, concurs mol romania honda


Un comentariu

Trimiteți un comentariu