CONCURS NESTLE.ro STAR WARS 2020. Castiga o Bratara GARMIN Vivofit jr.2 cu CODURILE Promotionale.

Trimiteți un comentariu
CONCURSUL www.nestle-cereals.com/star-warsix NESTLE STAR WARS se desfasoara conform regulamentului  în perioada 28 Octombrie 2019, ora 00:00:00 –  30 Septembrie 2020.

Lista câștigătorilor concutrsului NESTLE STAR WARS va fi afișată în termen de 30 de zile lucrătoare de la finalizarea Campaniei, pe pagina de Facebook Cerealele Nestlé www.facebook.com/CerealeNestleRomania, în secțiunea Notes.

Produsele Nestle participante la Campania promotionala cereale NESTLE STAR WARS 2020 care contin coduri castigatoare sunt următoarele:

coduri castigatori concurs nestle.ro star wars bratari garmin 2020


a) Nesquik 500 gr

b) Chocapic 500 gr

c) Cookie Crisp 500 gr

d) Cini Minis 500 gr

e) Cheerios 500 gr

f) Lion 500 gr

Codul promoțional concurs NESTLE STAR WARS: este un cod generic alfanumeric format din 6 caractere, diferit în funcție de tipul produsului participant. 

Codul NESTLE STAR WARS se află tipărit cu font negru și pe fundal albastru-deschis pe partea exterioară și pe spatele ambalajelor produselor participante(în continuare ”cod generic”/“cod generic alfanumeric”/“codul promoțional”).

Exemplu  cod castigator concurs cereale Nestle Star Wars:  YIJ1PA.

Pentru a participa la concursul cu bratari Star Wars trebuie sa inscrii codul promotional online pe site-ul www.nestle-cereals.com/star-warsix  în perioada estimată 02 octombrie 2019 - 30 septembrie 2020.

Unui participant unic i se permite înscrierea în Campania NESTLE STAR WARS doar a unui cod promoțional, alocat unui Produs Promoțional imprimat pe exteriorul ambalajului Produselor Participante, o singură dată pe zi (24 de ore) in perioada de desfăsurare a concursului cu premii.

In cadrul  concursului NESTLE STAR WARS 2020 se vor acorda, în baza unor momente norocoase, un număr total de 400 de premii constând fiecare într-o brățară Garmin Vivofit jr.2 cu design Star Wars. 

Premiile din această Campanie Cereale Nestle NU pot fi înlocuite, NU sunt transmisibile și NU se acordă contravaloarea acestora în bani.


Trimiteți un comentariu