CONCURS www.duracell.ro. Castiga jucarii Buzz Lightyear Toy Story 4

Trimiteți un comentariu
Conform regulamentului,  concursul „Duracell ®# aduce jucariile la viata!” se desfasoara pana in data de 31 decembrie 2019 online pe www duracell ro sau prin SMS la numarul 1800 .

Numarul de telefon cu care inscrie participantul numarul de bon fiscal prin SMS la 1800 sau pe site-ul www.duracell.ro , serveste drept mod de identificare pentru castigatori tombolei cu premii figurina Buzz Lightyear Toy Story 4.

Afisarea castigatorilor "Duracell ®# aduce jucariile la viata!" pe www.essagroup.ro/noutati se va face in maximum 7 zile lucratoare de la extragerea saptamanala.

Lista completa a castigatorilor concursului „Duracell ®# aduce jucariile la viata!” (nume, prenume) va fi afisata pe site-ul www.essagroup.ro/noutati, in maximum 7 zile lucratoare de la data incetarii Campani promotionale cu premii.
castigatori concurs duracell ro jucarii toy story 4

Organizatorul isi rezerva dreptul de a suplimenta numarul premiilor oferite.

La această Campanie promotionala cu premii Duracell participă următoarele produse care se comercializeazǎ pe teritoriul României, dupa cum urmeaza: toate produsele marca Duracell, respectiv toate tipurile de baterii, inclusiv bateriile destinate echipamentelor auditive, toate tipurile de incarcatoare si toate tipurile de acumulatori.

Participantul se va inscrie la Campanie in oricare din urmatoarele doua modalitati:

- Prin transmiterea prin SMS a textului DURACELL, insotit de numarului de bon fiscal, respectiv al
facturii, prin care s-a efectuat achizitia produselor participante la Campanie (Sectiunea 5) la numarul de telefon 1800 (numar cu tarif normal in retelele DigiMobil, Vodafone, Orange si Telekom).
sau

- Online prin introducerea numarului de bon fiscal, respectiv al facturii in perioada 15 octombrie 2019 – 31 decembrie 2019 si completarea unui formular de inscriere disponibil pe site-ul www.duracell.ro

In cadrulconcursului „Duracell ®# aduce jucariile la viata!” se vor acorda urmatoarfele premii:

520 x Buzz Lightyear toy Story 4Trimiteți un comentariu