CORNEL GALES a murit in Spania! Cornel Galos sotul Ilenei Ciuculete a decedat in urma unui accident de masina.

Trimiteți un comentariu
Soc! Zvonul zile: sotul Ilenei Ciuculete CORNEL GALES a ar fi murit in urma unui accident de masina in Spania.

Atat WOWBIZ cat si SPYNEWS dau stirea ca văduvul regretatei artiste de muzică populară, Ileana Ciuculete, Cornel Galeș, a decedat în urma unui accident rutier petrecut tocmai în Spania.

În urmă cu peste un an, Cornel Galeș a vândut tot ce avea in România și a decis să plece din Romania, alături de iubita lui, Viviana.

Astfel conform stirilor, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, Doina Belu, a mărturisit printr-un comentariu pe Facebook că ar fi primit o veste cumplită.

Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook.
cornel galos a decedat in spania murind in urma unui accident de masina

”Din păcate, tot ce aflu îmi întărește convingerea că finul meu, Cornel Galeș, a murit”, a declarat în exclusivitate Doina Belu pentru ziarul WowBiz, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș.

Mai mult decât atât, Doina Belu a dat detaliile presupusului accident de circulație pe care l-ar fi avut Cornel Galeș.

Erau trei persoane în mașină, Cornel Gales era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic... Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a mai spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.


Trimiteți un comentariu