Daniela Mariscu biografie de la CEO Aqua Azur la investitor Imperiul leilor PRO TV

Trimiteți un comentariu
notino.ro
WIKI: Daniela Marișcu (varsta 39 de ani), CEO și acționar Aqua Azur, companie care se ocupă de proiectarea și construirea de piscine premium și aqua parcuric este un nou jurat în emisiunea Imperiul leilor, de pe Pro TV, un reality despre antreprenori care va avea premiera in 2020.

Alți doi investitori au intrat jurați în cadrul show-ului Imperiul leilor: Cristian Onețiu (vezi aici biografia), om de afaceri cu business-uri în valoare de peste 100 de milioane de euro, și Monica Cadogan (vezi aici biografia), fondatoarea Vivre, magazin online de home-deco.

Conform biografiei Daniela Mariscu este fondatoarea brandului Aquatica Experience, brand care dezvoltă proiecte de tip aqua parc din stadiu de concept până în stadiu de operare.
Daniela Mariscu biografie CV Imperiul Leilor Pro TV

Daniela este femeie de afaceri cu suflet, partener de viață și de business și mai întâi de toate Mamă! Contribuția este valoarea ei supremă și asumată.

Prin activitatea ei  dezvoltă o piață aproape inexistentă în România: parcurile de agrement acvatic și de distracții!

Cu o investiție de 50.000 de euro rea­li­zată în plină criză, Marișcu a reușit să clădească un grup de companii în jurul industriei agrementului, o sintagmă pe care antreprenoarea a înlocuit-o, din motive evidente, cu „industria fericirii“.

Așa a apărut Aquatica Experience, o com­panie cu servicii integrate, de la pro­iectarea la realizarea de piscine și centre de agrement.

"Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac..."  adeclarat noul investitor/jurat IMPERIUL LEILOR 2020.


Trimiteți un comentariu