Despre BREXIT 2020 consecinte pentru romani. Ce inseamna BREXIT pentru romani.

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Ultimele stiri Brexit 2020, ce inseamna Brexit pentru romani, Brexit avantaje si dezavantaje sau ce se intampla cu romanii dupa Brexit 2020, iata cateva subiecte de interes care au aprins forumurile si retetele sociale dupa victoria fara drept de apel a CONSERVATORILOR lui Boris Johnson la alegerile anticipate din 12 decembrie 2019.

Pentru români, lucrurile s-ar putea schimba semnificativ, odată cu BREXIT, adica cu ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeana.

Prioritatea este ca toți românii care vor să rămână in Marea Britanie să se înregistreze ca rezidenți, pentru a nu deveni ilegali peste noapte.
stiri despre brexit noutati romania 2020 consecinte

Apoi, este important ca UE și România să convingă guvernul lui Boris Johnson să asigure că drepturile cetatenilor lor din Marea Britanie vor rămâne neschimbate.

Conservatorii lui Boris Johnson au câștigat mandatul necesar pentru implementarea Brexit-ului și e de așteptat ca acesta să se producă chiar atunci când a promis premierul, la finalul primei luni din 2020 (31 ianuarie).

Chiar daca in data de 31 ianuarie 2020, britanicii vor spune în sfârșit cu ajutorul Brexit-ului: ”La revedere, UE!” , totuși, după acest moment emoționant, britanicii și UE vor rămâne împreună, cel puțin o vreme.

Si daca vreti sa iesiti din bula voastra, incercati sa evitati topicurile de discutii cu subiecte alarmiste despre ce inseamna brexit, ce este brexit anglia, ultimele stiri brexit, noutati despre brexit consecinte etc.


Trimiteți un comentariu