Despre INFLUENCERII Instagram. Influencerii din Romania doar viseaza la TOP castiguri.

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Inainte sa vorbim despre influencerii de pe Instagram din Romania, va spunem ca "jobul" acesta incepe sa devina nesigur in zona de castiguri!

DEX: Influencer-ul este persoana a carei prezenta in mediul online are un impact semnificativ asupra unei anumite nise de public si influenteaza alegerile comunitatii care-l urmareste, prin continutul pe care il creeaza si posteaza in Social Media.

O serie de influenceri australieni care fac bani din Instagram s-au plâns de decizia de a ascunde publicului numărul de like-uri la postările de pe Instagram, măsură luată în câteva țări, printre care și Australia, nu inca și în România.

cum devin influencer pe instagram

Instagram a decis, momentan doar ca TEST, să ASCUNDA pentru public numărul de like-uri strânse pe postările instagramerilor influenceri în Canada, Australia, Noua Zeelandă, Irlanda, Italia, Japonia şi Brazilia.

Instagram crede că ascunzand numărul de like-uri strânse de influenceri va reduce presiunea pe utilizatori de a strânge cât mai multe like-uri ca să-i întreacă pe ceilalți.

Cei mai populari influenceri instagrameri din lume câștigă milioane de dolari de la brandurile de haine, încălțăminte, turism, electronice, mașini și alte astfel de produse pe care le promovează prin poze pe Instagram:

1) Kylie Jenner a ajuns să ia 1,2 milioane de dolari pe postare, potrivit Instagram Rich List 2019 (Hopper). Ea are aproape 140 de milioane de urmăritori.

2)  Ariana Grande ia 996.000 de dolari pe postare, dar are mai mulți urmăritori decât Jenner, 158 de milioane.

3) Cristiano Ronaldo are 172 de milioane de urmăritori pe Instagram și ia 975.000 de dolari pe o astfel de reclamă.

In Romania, lucrurile stau altfel pentru influencerii de Instagram. Influencerii de pe Instagram au făcut publice prețuri începând cu 800 de euro și care pot ajunge până la 2.500 de euro pentru o colaborare de publicitate.

Brandurile mari din toata lumea au inclusa in strategie colaborarea cu influenceri, asadar, daca este interesat poti oricand crea context, aborda dintr-o perspectiva amuzanta sau adauga plus valoare produselor tale, prin influenceri.

La noi in tara interesul publicului insa nu este unul mare, si graviteaza in principal in jurul unur subiecte precum: top influenceri Romania, top influenceri Romania 2019, influenceri Cluj, micro influenceri Romania, influenceri fashion Romania, dex despre influenceri etc.

Un TOP al influencerilor Instagram din Romania ar putea fi chiar imposibil de stabilit. Aceștia sunt pasionați și dedicati unor domenii diferite, sunt urmăriți de categorii diferite de oameni și au parte de proiecte și colaborări diferite incat e dificil de alcatuit un clasament.


Trimiteți un comentariu