DRAGOS PETRESCU biografie de la City Grill la investitor la IMPERIUL LEILOR 2020

Trimiteți un comentariu
De la Dragos Petrescu varsta si Dragos Petrescu facebook la Dragos Petrescu familie si Dragos Petrescu avere, interesul pentru patronul City Grille este unul impresionant.

Inainte de vedea pe scurt biografia lui Dragos Petrescu, va spunem ca acesta s-a alaturat emisiunii IMPERIUL LEILOR de la PRO TV intregind astfel echipa de investitori / jurati.

Conform wiki-ului profesional Dragoș Petrescu, acționar City Grill a ajuns antreprenorul de astăzi cu multă muncă și, mai ales, curaj în business și în luarea deciziilor.

Născut în Bucureşti, Dragoş Petrescu (48 de ani) a trăit din plin schimbările economice şi de mentalitate ale societăţii româneşti de după Revoluţie.
wiki dragos petrescu biografie patron city grill

Până să investeasca timp și energie în compania pe care o are acum, a încercat și a avut curaj să swe implice în multe domenii: de la tarabe în piețe, în care expunea peste 200 de produse, și până la conducerea unui restaurant american de tip fast food în programul de franciză.

Dragoș Petrescu este un om al oamenilor și investeste timp și încredere în ei.

A pornit in afaceri ca novice. L-a fascinat modelul de business al McDonald’s, apărut la noi în 1995, şi a înţeles că „dacă înveţi cum se face această meserie, poţi avea succes ca antreprenor.

Grupul City Grill administrează în prezent 19 restaurante și cafenele, deschise sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

Antreprenorul de succes, Dragoş Petrescu consideră că fericirea absolută înseamnă obţinerea admiraţiei celor din jur, iar cea mai mare temere a sa este să nu-şi dezamăgească apropiaţii.

Îi place povestea lui Spartacus, legendarul gladiator şi conducător al răscoalei sclavilor, care a inspirat zeci de filme şi cărţi.

Si ca un cancan nevinovat, Supa de peşte, aşa-numitul „chowder“, în cultura saxonă, este pe primul loc în topul culinar a lui Dragos Petrescu, dar nu ignoră nici borşul de peşte din gastronomia balcanică.


Trimiteți un comentariu