Este bine sa faci sex în Postul Craciunului. Raspunsul te va UIMI.

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Intrebarea zilei: Este sau nu bine să faci dragoste, în Postul Crăciunului?

Părintele Arsenie Boca, cel supranumit Sfântul Ardealului a scris multe povețe crestine de-a lungul existenței sale, iar una dintre cele mai importante dintre acestea este strict legată de Postul Crăciunului si faptul daca a face amor sau nu este un pacat.

Chiar daca unora li se va pare neobisnuit chiar nepotrivt, părintele Arsenie Boca a răspuns și la întrebarea aflata pe buzele multora: este sau nu bine să faci sex, în Postul Crăciunului?

Ei bine, conform raspunsului dat de părintele Arsenie Boca, dacă este vorba de doi tineri necăsătoriți, sexul în Postul Crăciunului este total interzis, dar dacă 2 oameni sunt uniți prin Taina Cununiei, acest lucru le este permis.
este pacat sa faci sex in postul craciunului

Tot Arsenie Boca spune ca dorinţa este bună când priveşte cu dragoste şi mila neputinţa celuilalt, iar nu cu mândrie şi superioritate.

Insa trebuie sa fiti constienti ca in postul Crăciunului nevoile spirituale trebuie să fie mai presus de poftele trupeşti!!!

Postul Crăciunului 2019 tine de joi  28 noiembrie 2019 si pana luni, 6 ianuarie 2020.

În postul Crăciunului, credincioșii obișnuiesc să postească de carne, brânză și ouă, iar în zilele de luni, miercuri și vineri este indicat să se consume mâncare fără ulei și fără vin.

Tot în post, în zilele de marți și joi se face dezlegare la untdelemn și vin, iar în sâmbetele și duminicile, până pe data de 20 decembrie inclusiv, se dezleagă la untdelemn, pește și vin.


Trimiteți un comentariu