FLORIAN Rus biografie artistica de la Strazile din Bucuresti la Pe buzele tale

Trimiteți un comentariu
notino.ro
Conform informatiilor din wiki-ul profesional Florian Rus este unul dintre cei mai în voga autori din industria muzicală, numele lui apărând în creditele celor mai importanți artiști din România: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble și Marius Moga.

Din biografia oficiala aflam ca Florian Rus are varsta de 30 de ani și este mezinul familiei Rus. Florian are un tată celebru: Mircea Rusu, folkistul care a dat una din cele mai ascultate melodii ale anilor ʼ90, “Omul bun și pomul copt”.

Florian nu este un necunoscut al showbiz-ului, urcând în urmă cu patru ani pe scena Vocea României.
florian rus biografie varsta inaltime iubita instagram

Nu s-a numărat printre finaliștii emisiunii, dar a obținut o victorie mult mai mare: a fost remarcat de Marius Moga și a fost chemat la Studiourile DeMoga în calitate de producător.

O vreme, după ce a făcut facultatea în Cluj-Napoca, Florian Rus a stat și prin America, unde a ajuns prin programul work&travel, apoi s-a întors acasă și a bătut Maramureșul cu o trupă de coveruri.

Florian Rus a debutat ca artist solo în urmă cu 2 ani cu piesa „Cât încă ne iubim“, urmată la scurt timp de „Cel mai lung drum“.

Florian Rus a devenit și mai cunoscut o dată cu lansarea unei piese pe care este imposibil să nu o fi reținut și tu fără să îți dai seama.


Pe buzele tale - Florian Rus

Muzica: Florian Rus, Bogdan Todor, Ionut Marius Vasilache, Marius Moga, Mihnea Sechely, Denis Gavrilescu
Versuri: Florian Rus, Bogdan Todor, Ana-Maria Stefan
Produsa de: Ionut Marius Vasilache, Bogdan Todor, Florian Rus, Denis Gavrilescu

Florian a luat la pas „Străzile din București”, și-a pus apoi povestea de iubire în versuri, povestea în care s-au regăsit milioane de îndrăgostiți și cea care l-a adus ulterior direct în topurile radiourilor.

„Pe buzele tale“ este o declarație de dragoste modernă in versuri si muzica care prezintă „efectele“ pe care le are iubirea asupra artistului.

"Pe buzele tale" este al doilea single de pe EP-ul „Străzile din București“, care este disponibil de astăzi pe toate serviciile de streaming.


Trimiteți un comentariu