IRINA RIMES internata de URGENTA in SPITAL din cauza unei hemoragii interne GRAVE

Trimiteți un comentariu
Stiri de ultima ora despre starea de sanatate a IRINEI RIMES. Artista a juns de urgenta la spital aflandu-se in stare grava datorita unei HEMORAGII INTERNE.

Irina Rimes se află chiar acum pe masa de operație. Anunțul terifiant si neasteptat a fost făcut de Horia Brenciu, pe pagina lui de Facebook.

"Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos.... " a scris Brenciu pe contul sau de pe FB.

irina rimes stiri de ultima ora noutati

Artista Irina Rimes a ajuns de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Cauza ar fi o grava hemoragie interna ale carei cauza nu a fost facuta inca publica.

Irina Rimes a explicat pe pagina sa de Instagram în ce situație medicala se află și și-a cerut scuze că nu va putea onora contractul de Revelion, de la Iași.

„O zi mai puțin bună pentru mine, m-am trezit la spital internată. Îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu de diseară, de la Iași, se anulează. Am fost internată aseară, cu o problemă foarte gravă de sănătate, am hemoragie internă. Medicii nu mă lasă să plec acasă, în două sau trei ore intru în operație”, a spus Irina Rimes, marți, în jurul prânzului.

Ce este hemoragia interna conform dictionarului medical

Hemoragia interna poate sa apara la nivelul tesuturilor, organelor sau a altor cavitati ale corpului, inclusiv cap, piept si abdomen (ochi, tesuturile care acopera inimia, muschi, articulatii, etc.).

Sangerarea interna are loc atunci cand artera sau vena lezata permite scurgerea sangelui din sistemul circulator si acesta se colecteaza in interiorul corpului.

Cantitatea sangerarii depinde de gradul de deteriorare al organului si a vaselor de sange care asigura irigarea acestuia, precum si a capacitatii organismului de a repara leziunile existente.


Trimiteți un comentariu